2777
2789
عنوان

دوستان تا الان شده شوهرتون شب تنهاتون بذاره که پیش رفیقش باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 114 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زود کوتاه اومدی  اگه اول زندگیه که اشتباه کردی  غرورت رو بذار کنار اون چیزی که توی ...

طوری رفتار می‌کنه که من مقصر میشم 

میگه صبح که سرکارم 

نباید طوری باشه که من هر شب راس ساعت خونه باشم 

یه شب تو هفت ماه دارم میرم پیش رفیقم 

اتفاقا گفتم منم میام  ولی جدی نگرفت  منم واقعا به غرورم بر میخوره صدبار بگم

نمیخوام الکی اذیتت کنم ولی چون میگی تازه ازدواج کردی میگم که درستش کنی

من اصلا هیچ رقمه نمیتونم همچین چیزی و‌هضم کنم هیچوقتم شوهرم بدون من نرفته اگه من بودم حتما با هم رفتیم یا نرفته

کار شوهرت اصلا قابل چشم پوشی نیست مگه مجرده و شما مامانشی که اطلاع میده خونه نمیام؟؟؟

نمیخوام بگم با دختری چیزی بوده(اونو خودت باید امارش و دربیاری) ولی همین رفتارش که بی شما رفتی و نیومد خونه اصلا قابل گذشت نیست 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
طوری رفتار می‌کنه که من مقصر میشم  میگه صبح که سرکارم   نباید طوری باشه که من هر شب ...

باید میگفتی هفت ماه که هیچی هفتادسال هم بگذره حق نداری بدون من جایی بری مگه خودش خوشش میاد تو بدون اون بری خونه دوستت        

نمیخوام الکی اذیتت کنم ولی چون میگی تازه ازدواج کردی میگم که درستش کنی من اصلا هیچ رقمه نمیتونم همچ ...

اصلا تنها هم رفته اوکیه برام تا اینجا 

ولی میگم تو که میخوای اونجا بخوابی چرا اصلا میری 

خب شبو بیا خونه خودت 

دیر وقت میشه ؟ باشه بازم از این بدتر نیست که شبو اونجا بمونی

طوری رفتار می‌کنه که من مقصر میشم  میگه صبح که سرکارم   نباید طوری باشه که من هر شب ...

اصلا درک نمیکنم چرا دوست نداره زنش پیشش باشه

خب مگه غیر از اینه باهم وقت گذروندن خیلی بهتره

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
باید میگفتی هفت ماه که هیچی هفتادسال هم بگذره حق نداری بدون من جایی بری مگه خودش خوشش میاد تو بدون ا ...

تو این حالتم وقتی بیاد خونه انقد میخواد تو قیافه بره که نیاد راضی ترم

بعد واکنش شما چی بوده ؟ 

اسی صبح شوهرت ساعت چند میره سرکار تو زودتر از اون ساعت برو جلو در خونه اون دوستش که رفته از دور وایسا ببین اصلا از اون خونه میاد بیرون یا نه چند دقیقه مونده به وقتش هم زنگ بزن بگو زنگ زدم خواب نمونی از سرکارت ولی نگو پشت دری بگو خونه یی