2777
2789
عنوان

دوستان تا الان شده شوهرتون شب تنهاتون بذاره که پیش رفیقش باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 114 پست
اگه کسی ب شوهرش اطمینان داره، با این چیزا نمیترسه الان من اطمینان دارم گاهی شبا شوهرامون میرن پیش ...

کلا موضوع حرفم اینه که آدم با کسی که دو ماهه رفته سر زندگیش شب تنهاش نمی‌ذاره که پیش رفیقش باشه . می‌تونه صبح این کارو کنه 

‌چ نام کاربری قشنگی 🙂

عزیزی گلم

ان شاءالله امام علی ع کمک حال هممون باشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چونکه انتظار داشتم شب تنهام نذاره. ما تازه ازدواج کردیم  ولی دیدم خودش اوکیه که شب من تنها باش ...

تا حرف نزنی نمی‌فهمن 

اگ آمد امتحان کن 

بهش بگو خیلی ترسیدی تنها بودی همش تا صبح استرس و اضطراب داشتی دلهره داشتی خوابت نبرده 

الکی بگو ببین تاثیر میزاره یا نه 

عزیزی گلم ان شاءالله امام علی ع کمک حال هممون باشه

انشالله 

ی حال خوبی بهم داد اسم کاربریتون خدا هرجا هستی حال هوای حال دلتو داشته باشه ب حق اسم زیبای مولا علی🙂😘

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
کلا موضوع حرفم اینه که آدم با کسی که دو ماهه رفته سر زندگیش شب تنهاش نمی‌ذاره که پیش رفیقش باشه . می ...

آهان

خب براش جا بنداز

مثلا منم شوهرم اونموقع همه دوستاش متاهل بودن فقط یکی مجرد

بعد اون مجرده بقیه رو جمع میکرد

منم اوایل سختم بود

بعد کم کم اون مجرده کارش رفت یه شهر دیگه و دیر ب دیر میومد

بعدم متاهل شد و اومد شهر خودمون

حالا کمتر شبا جمع میشن

مثلا تو فامیل ما، جمع شدن و شب نیومدن مرد ب خونه، خیلی سنگینه و حتی راحت نبودم ب مامان بابام بگم

اما برا شوهرم اینا عادی بود

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

خب عزیزم یه جذبه ای یه چیزی نشون میدادی ک نره..به این راحتی رفت؟نمیدونه بعدازدواج باید دوررفیق مجردش ...

از اینکار خوشم نمیاد که من اجبار کنم نره 

انتظار دارم خودش بفهمه اینو 

انشالله  ی حال خوبی بهم داد اسم کاربریتون خدا هرجا هستی حال هوای حال دلتو داشته باشه ب حق اسم ...

ان شاءالله 

ممنونم

بحق این لحظه،  دعا میکنم بهترین ها تو سرنوشتتون باشه به برکت نام مبارک امام علی ع که این ماه، ماه ولادتشون هست

التماسدعا داریم