2777
2789

یادش بخیر من اولین جایی که کار کردم از ۲۳ ام ماه شروع کردم اون ماه حقوقم برای ۹ روز بود با اون حقوق برای مامانم گوشی خریدم😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف چه همدردیم!!!منم برا روز پدر برا بابام پارچه کت و شلواری خریدم خوشش نیومد فک کنم البته قبل اون مامانم نارضایتی خودشو اعلام کرد خیلی ناراحتم منم ۲.۵شد ولی حیف نپسندید (آبی نفتی بود)مغازه دار دوست بابامه گفتش ک این رنگا تو سلیقشه بردار میپسنده ولی برعکس شد

❤🤍❤

ببخشید اینو میگم ولی بعضیا اصلا لیاقت هدیه ندارن شوهر من چندسال پیش یبار خودشیرینی کرد روز مادر واسه مامانش النگو خرید حتی نکرد از جعبه در بیاره گفت خوشم نمیاد فرداش برد عوض کرد 😐😂شوهرمم درس عبرت گرف که انقد فردین بازی در نیاره

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
چه مادرشوهر بی سیاستی 🤣خوبه همیشه شما ده هیچ جلویی ازش 

انقد دلم خنک شد که نگو😂😂 هی گفتم چخبره انقد کادو گوش نکرد خلاصه اوردیم باز کردیم در جعبه رو دادیم بهش از دور عین گوشت نجس ی نگاه بهش انداخت گفت این چیه وا چرا این مدلیه چرا اینجوریه خلاصه کلی انگ چسبوند بهش و گفت فردا میبرم عوض میکنم 😂😂دیگه درس عبرتی شد واسه شوهرم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ببخشید اینو میگم ولی بعضیا اصلا لیاقت هدیه ندارن شوهر من چندسال پیش یبار خودشیرینی کرد روز مادر واسه ...

جاری منم فوق العاده خود شیرینه 

روز عروسیشون دایی شوهرم جای پول یه پلاک اورد اینو مادرشوهرم برداشت جاریمم یه زنجیر ضخیم واسش گرفت روز مادرزن سلام (واسه مامانش پول داده بود واسه مادر شوهرم طلا😐)

بعد مادر شوهرم دوروز بعد برد پلاک و زنجیرو فروخت نیم ست خرید اونم با دخترش 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔