2777
2789

بچه اولم21ماهش بود دیگه شیرنخورد مجبور شدم از شیر بگیرمش.حالا دومی هفته دیگه20ماهش کامل میشه و شیرخشکیه میخوام این قوطی شیرخشکش که تموم شد از شیربگیرم اما مامانم مدام بهم عذاب وجدان میده که زوده تا دوسالگی بزار بخوره..گیر اوردن شیرخشک خودش معضلیه دلیل دیگمم اینه که این یکی بدغذاس میگم از شیربگیرم بلکه غذاشو درست بخوره شماهم فکرمیکنین 21ماه زوده؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین این یکی خیلی وابسته شیره انقدم که مامانم غر میزنه مدام حس میکنم دارم ظلم بزرگی بهش میکنم

بچه اولم شیر خودمو میخورد از یکسال و دوسه ماهگی گرفتمش چون غذا نمی‌خورد دومی تا یک‌سالگی شیرخشک خورد ...

اولیو که از شیرگرفتین غذاخوردنش خوب شد؟؟؟ دومی شبا هم واسه شیر بیدار میشه؟؟؟ 

حداقل۲۱ماه باید بخوره میتونی شیر پاستوریزه بهش بدی

هفته دیگه میره داخل21ماه. من گفتم دیگه نرم باز شیرخشک بخرم تا ماه دیگم که ماه رمضون شروع میشه از شیرگرفته باشمش که بتونم روزه هامو بگیرم اما انقد اطرافیان گفتن زوده گناهه لاغره إله بله که دیگه درمونده شدم

هفته دیگه میره داخل21ماه. من گفتم دیگه نرم باز شیرخشک بخرم تا ماه دیگم که ماه رمضون شروع میشه از شیر ...

شیر شبش رو قطع کن ،کم کم روزش هم قطع کن بچه که پستونکیه شیر پاستوریزه جایگزین خوبیه تا عادت کنه ۲۱_۲۲ماهش رو رد کرده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شیر شبش رو قطع کن ،کم کم روزش هم قطع کن بچه که پستونکیه شیر پاستوریزه جایگزین خوبیه تا عادت کنه ۲۱_۲ ...

نه هنوز هفته دیگه20ماهش رد میشه. یعنی به نظرتون زود نیست واسه از شیرگرفتن؟

اولیو که از شیرگرفتین غذاخوردنش خوب شد؟؟؟ دومی شبا هم واسه شیر بیدار میشه؟؟؟ 

بهتر شد کلا بچه اولم بدغذا بود ولی دومی الان روزی یکی دوتا شیشه میدم تو طول روز بقیه اوقات غذا میخوره بزرگ شده دیگه

بهتر شد کلا بچه اولم بدغذا بود ولی دومی الان روزی یکی دوتا شیشه میدم تو طول روز بقیه اوقات غذا میخور ...

اره اینم همینطور بدغذاس. دومی وقتی از شیرگرفتین شبا شیرپاستوریزه  تو شیشه بهش میدادین؟ گرم میکردین میدادین؟؟ 

اره اینم همینطور بدغذاس. دومی وقتی از شیرگرفتین شبا شیرپاستوریزه  تو شیشه بهش میدادین؟ گرم میکر ...

آره عزیز هرشب شیر براش میریختم تو شیشه با شیره انگور بهش میدادم پسرمن شیر فقط سرد میخوره گرم نمیکنم ولی خب صبح ها یه نم اساسی زده بود از وقتی از پوشک گرفتمش دیگه شبا شیشه نمیدم صبح بعد صبحونه شیشه میدم

آره عزیز هرشب شیر براش میریختم تو شیشه با شیره انگور بهش میدادم پسرمن شیر فقط سرد میخوره گرم نمیکنم ...

اولیو من تجربه نداشتم از شیرمیگرفتم عادت دادم به شیرموز باز دوماه طول کشید از شیرموز جداش کنم واسه این‌یکی دیگه درس عبرت شد پس همین شیرپاستوریزه رو تو لیوان بهش میدم.. انشالله به خیر بگذره اذیت نشه از دوماه پیش تا الان هرشب خودخوری میکنم بسکه اطرافیان نق میزنن که زوده