2777
2789
عنوان

اونایی ک از مفهوم شعر سر در میارن بیان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 50 پست
ببخشید عزیزم دوباره مزاحمت شدم ی سوال دیگ هم داشتم کامل این شعر اینه : روشن تر از خاموشي ...

سلام به نظر من این شعر در مورد خلا و پوچی و هیچیه ، میگه همه چیز توی تاریکی روشن تره ، مثل اونیکه میگن چشماتو ببند تا حقیقتو ببینی ، میگه مهم ترین حرف هارو موقع سکوت شنیدم , یعنی سکوت خودش یجور حرف زدنه ، و داره یجورایی تقدیر میکنه ازین دیدگاه که ادم باید صبر کنه و نگاه کنه ، دهنش رو ببنده و گوش کنه و ببینه، باید پذیرای جهان بشه ، مثل یه درخت که یکجا ساکنه و همیشه اونجاست و اصلا به هیچ دلیلی فکر نمیکنه ، فقط جهان رو حس میکنه ، اخرشم که میگه از این کاسه نوشیدم و هیچوقت سیر نشدم انگار داره زندگی رو میگه ، میگه زندگی کردم ولی از زندگی سیر نشدم، مثل ادمایی که پیر میشن و زندگیشونو کردن ، ولی نمیخوان بمیرن ، شعره انگار اگزیستانسیاله

سلام و عرض ادب

در تابيكي با عنوان خانمي ك در دوران عقد بودن و انتظار رابطه كامل از همسر داشتن شركت كرديد

نظراتتون رو بسيار كامل و بي نقص ديدم

در مورد مشكل مشابهي ازتون درخواست هم انديشي دارم

اگر امكانش هست دعوت به دوستي من رو قبول كنيد بهم اطلاع بديد

متشكرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا ببخشید اینکه عمل که میکنن اون ناحیه رو ، واقعا عادی میشه مثل بقیه مردها و مکانیزمش طبیعی هست ...

برای درست کردن ناحیه ی تناسلی مردانه از چربی ران ، باسن و... استفاده میکنن

قسمتی از پوست ران رو برمیدارن باهاش آلت مردانه درست میکنند و با عمل پیوند میزنن

پوست قابلیت ترمیم داره و بعد از مدتی سلولاش دوباره تکثیر میشن و قسمت ران ترمیم میشه

جمله کارکرد طبیعی داره اگر منظور جنسیه ک با دو تا عمل درست میشه و رابطه جنسی میشه داشت ولی اسپرمی وجود نداره

برای استخوان بندی مردانه و ریش و سبیل هم ک هورمون تزریق میشه

سلام به نظر من این شعر در مورد خلا و پوچی و هیچیه ، میگه همه چیز توی تاریکی روشن تره ، مثل اونیکه می ...

سلام عزیزم

ممنون از پاسخگویی و توضیحات کاملت

بهترنیها نصیب قلب مهربونت♥️

سلام عزیزم ممنون از پاسخگویی و توضیحات کاملت بهترنیها نصیب قلب مهربونت♥️

عزیزم تو یکی از تا پیک ها پستت رو دیدم که داشتی در مورد جذابیت زنانه صحبت میکردی و گفتی 22 سالته ، منم همسن شما ام ، میشه بیشتر در این مورد توضیح بدی بهم؟ احساس میکنم بی سیاستم و انرژی زنانم و قدرت زنانه م کمه خیلی ، مامانمم همینطوره 

مشکلت دقیقا چیه عزیزم؟

نمیدونم از بچگی حس میکردم یچیزی ندارم تو وجودم ، خودمو باور نداشتم ، خانوادم لباسای اسپرت تنم میکردن ، الان ناز کردن و عشوه اومدن بلد نیستم سیاست ندارم، قدرت و جذبه زنونه ندارم میدونی ، نمیدونم چجچر احساسمو توضبح بدم

نمیدونم از بچگی حس میکردم یچیزی ندارم تو وجودم ، خودمو باور نداشتم ، خانوادم لباسای اسپرت تنم میکردن ...

متوجه هستم

خانواده پسر دوست بودن یا تیپی دوست داشتن ک قدرت زنانگی کردن و زن بودن یا همون انرژی زنانه رو از شما گرفته

الان دنبال جذبه ی زنانه ای؟

متوجه هستم خانواده پسر دوست بودن یا تیپی دوست داشتن ک قدرت زنانگی کردن و زن بودن یا همون انرژی ز ...

نه پسر دوست نبودن ، یه حالت نیمچه مذهبی داشتن که دوست نداشتن دختر جاییش معلوم باشه ، حجاب سرم نمیکردن ، ولی همه لباسایی که میگرفتن اسپرت بود ، هیچوقت دامن و استین حلقه ای نبود ، دخترونه ام میخریدن ولی اسپورت ، بزرگتر که شدم تو دوران بلوغ، حق نداشتم برم تولد و مهمونی ، تو مهمونیای خانوادگی حق نداشتم برقصم ، کلا پدر مادرم هم محبت هاشون خیلی غیر مستقیم هستش، بدشون میومد که بچه لوس بشه ،الان دنبال همون جذبه و قدرت زنانه ام