2777
2789
عنوان

معجزه ای که برام اتفاق افتاد

161 بازدید | 8 پست

سلام من باردارم و هفته ۲۲ تا ۲۶ بود فکر کنم  یه سونو دادم و تشخیص دادن چسبندگی جفت دارم و اطراف جفت رو کیست های متعدد گرفته و عروق خونی جفت ملتهب

پزشک خودم گفت کار من نیست و مجبور شدم پزشکم رو عوض کنم

تو این مدت همه ی تاپیکهای اینجا رو خوندم و همه گفته بودن که مشکل چسبندگی دارن اما بعدش دیگه نگفتن که چی شد و چیکار کردن 

منم سراسر استرس

خلاصه پزشک جذید یه سونوی رنگی گفت بدم تا چسبندگی رو درجه اش رو مشخص کنن و اینو گفت برای یک ماه بعد انجام بدم

تو این فاصله خورد ایام شهادت حضرت زهرا

متوسل شدم ب ایشون شب شهادتشون سفره صلوات انداختم و گفتم شما که مزار ندارید من این سفره رو تصور میکنم مزار بی نشون شماست و نسشتم و کلی گریه کردم و ازشون خواستم کمکم کنن

و این مدت هم خیلی با امام زمان تو دلم حرف زدم

رفتم سونو رنگی گفتنه تنها نشونی از چسبندگی نیست بلکه عروق هم عادی و کیست هم وجود نداره🤲

اینو نوشتم واسه کسایی که احتیاج دارن نور امبد تو دلشون روشن بشه

نگران نباشید خدا هست

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حالتون خداروشکر حاجت روا شدین 

حاجت من روسیاه رو دادن رومو زمین ننداختن به شما هم حتما میدن 

مطمئن باشید

خودشون گفتن حتی بند کفشتون رو هم از ائمه بخواید

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

و اینکه اگه کسی مشکل چسبندگی داشت و سالها بعد اومد خوند بدونه ممکنه خطا داشته باشه سونو ها و اگه هم نداشته باشه ته تهش خدا شفا دهنده است از خدا بخوان به هر روشی که دلشون گواهی خیر میده

امیدوارم به پسر منم نگاه کنه نجاتش بده از بیماری من و تا قیامت مدیون خودشون کنه    

عزیزم نجات میده مطمئن باش

هر روز۷۰مرتبه سوره حمد رو بخون به اب و فوت کن بده بخوره تا بهبودی کاملش ان شاالله

امیدوارم به پسر منم نگاه کنه نجاتش بده از بیماری من و تا قیامت مدیون خودشون کنه    

اگر حمد رو خوندی بعد بیا بگونتیجه چی بود که بقیه هم گره مشکلشون باز بشه