2777
2789

من همونم که نامزدمو گرفتن الان بیشتر از یک هفتس ازش خبر ندارم حالم خیلی بده اما سعی میکنم آروم باشم

تحت فشار شدید مخالفت ها و سرکوفت های خانوادمم و خانواده ی اونم به نوعی آزارم میدن زورشون به من میرسه فقط :) 

انقدر دلم خونه که کل وجودم داره گریه می‌کنه جز چشام ، به زور قرصای اعصاب و آرامبخش و ضد افسردگی سرپام :) خواهش میکنم با توهین حال دلمو بدتر نکنید 💔 دلم گرفته خواستم باهاتون کمی حرف بزنم 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

من بمیرم برات دختر فقط کسایی که دلتنگی کشیدن میدونن چه دردیه😢

هیچ خبری نداری ازش نمیدونی کجاست؟ 

هیچ جوره نمیتونم ارومت کنم کلمه ای به ذهنم نمیاد  فقط از ته دلم برات ارامش ارزو کردم💚

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده چرا جدا شدین عزیزم

جدا نشدیم بیشتر از یک هفته پیش با گل گرفتنش 😔 و از اون موقع ازش بی خبرم 

من بمیرم برات دختر فقط کسایی که دلتنگی کشیدن میدونن چه دردیه😢 هیچ خبری نداری ازش نمیدونی کجاست؟&nb ...

خدا نکنه عزیز دلم 😔

نه حتی یه زنگم از اون روز تاحالا ازش نداشتم حتی نمی‌دونم کجاست خانوادشم بخداوندی خدا بدون هیچ دلیلی باهام لجن ازش خبر بهم نمیدن که هیچ هرچند روز ی بار زنگ میزنن یا پیام میدن حالمو به شدت خراب میکنن کاری میکنن حمله عصبی بهم دست بده

وای خیلی حالم بده 😭 نمی‌دونم چه خاکی بریزم به سرم 

وای الهی عزیزم :( ازش خبر نداری نمیدونی وضعیتش چطثری میشه؟ ناراحت نباش ایشالا حل میشه و دوباره آروم ...

هییییچ خبری ازش ندارم هیچیییی :) خانوادشم ازم متنفرن فقط حالمو بد میکنن بهم هیچی نمیگن 😔

الهی نگران نباش ایشالا زود از خودش خبر میگیری تموم میشه دوریتون

ایشالله دعا کن برام تورو خدا 😔😭

خدا نکنه عزیز دلم 😔 نه حتی یه زنگم از اون روز تاحالا ازش نداشتم حتی نمی‌دونم کجاست خانوادشم بخداون ...

دختر تو چقدر قوی هستی🥺💚افتخار میکنم بهت کههه

خودتو داغون نکن دورت بگردم، همین فردا ی وقت تراپیست مطمعن بگیر برو پیشش فقط اونه که سواد راهنمایی رو داره💚

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

چشم عزیزم❤️دعا میکنم زود به هم برسید توام دعا کن مشکل من رفع بشه منم مث تو دلم گرفته

ایشالله از ته قلبم برای حل شدن مشکلاتت دعا میکنم عزیزدلم :)❤️

دختر تو چقدر قوی هستی🥺💚افتخار میکنم بهت کههه خودتو داغون نکن دورت بگردم، همین فردا ی وقت تراپیست ...

تحت نظر روانپزشکم برای هشتم نوبت دارم 

تا الآنش به زور قرصام بوده که از ناراحتی و حمله هایی که بهم دست میده ایست قلبی نکردم بخدا :) 

تحت نظر روانپزشکم برای هشتم نوبت دارم  تا الآنش به زور قرصام بوده که از ناراحتی و حمله هایی که ...

نگران نباش،هرچی زخم بیشتری ببینی ادم پخته تری میشی میدونم الان سخته ولی ی روزی که برگرده قدر ارامشتو میدونی💚کلی دعات کردم

نگران نباش،هرچی زخم بیشتری ببینی ادم پخته تری میشی میدونم الان سخته ولی ی روزی که برگرده قدر ارامشتو ...

مرسی قربون قلب مهربونت برم 🥺❤️