2777
2789

دخترم هشت سالشه خیلی ناخناشو میخوره هرکاری کردم که ترک کنه نشده،خودشم میگه دست خودم نیست اذیته انگشتانش دردمیکنه عفونت کرده بغل ناخناش،استرسم نداره وقتی تی وی نگاه می‌کنه یا ساکته ناخن میخوره لاک زدم فلفل زدم چمیدونم مشاوره گفت بهش نگو سرگرمش کن ولی من همیشه پیشش نیستم، 

یه بار لاک ژل براش زدم فایده نداشت 

خودشم ناراحته هم بخاطر فرم ناخناش هم درد و ورمش 

میگه ببر دوباره برام ژلیش کن بنظرتون چکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهکار علمی بلد نیستم ولی نمیشه پلاستیک فریزر یا دستکش دستش کنی

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫