2777
2789
عنوان

من خواهرم ندارم بیایید خواهرم شید

230 بازدید | 33 پست

من شاغلم دفتر حقوقی دارم با شوهرم با هم دفتر زدیم

ولی هیچی خونه داری بلد نیستم 

همین طوری گرد گیری و‌مرتب کاری اوجش 

و چون تازه عروسی کردم 

شوهرم مادرش و خواهرش وسواس بودن 

خیلی دوست دارم مثل قبل سه وعده غذاش اماده باشه خونه هیشه تمیز باشه منم به موقع برم دفتر(یعنی خواب نمونم اکثرا خواب میمونم البته خودش بدترها همیشه بعد من میاد ) و برم باشکاه و دوست دارم با هم کتاب بخونیم مثلا (که خودشم نمیخونه بیشتر فیلم و گوشی ) 

اما واقعا من دوست دارم هم به سر کارم برسم هم خونه داری کنم البته اول یاد بگیرم بعد روتین بتونم غذا بزارم و خونه همیشه مرتب باشه و بعد دوست دارم دانشگاهمو تموم کنم و باشگاه دوست ندارم واقعا اما چون دارم چاق میشم فکر کنم نیازه 

اما اصلا نمیدونم چطوری !؟؟ همش خسته ام اصلا حال ندارم خونم جمع میکنم سری کثیف میشه فرداش انگاربمب زدن هرچیم سعی میکنم سر جاش بزارم و تیکه تیکه تمیز کنم یهو از دستم در میره یا غذا معولا مامانم میده خودم هم میزارم خراب میشه اکثر دیگه حس و حالش نمیونه 

بزرگ ترین دین انسانیت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا کمالطلبیت کنترل کن .. من آدمی بودم که از اداره با مانتو مقنعه مستقیم میرفتم تو آشپزخونه ... ولی ادامه پیدا نمیکنه ... بپذیر همه چیز عالی نمیتونه باشه ...

غذارو میتونی چند وعده ای بپزی. هر چیزی رو سر جاش بزار کمنر بهم ریخته میشه . 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

چون شاغلی اینجوری. کم کم عادت می‌کنی. من اوایل سرکار میرفتم فقط بعدازظهر و شب خواب بودم

منم همینم بخداااا همش رو مبلم جون ندارم پاشم حتی اگر کار خاصی هم نکرده باشم 

بزرگ ترین دین انسانیت