2777
2789
عنوان

بچه ها دیگه کلافه شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
نه بابا بیهوشی نداره تو مطب انجام میشه یه مایعی هست دماش زیر صفره میریزن تو دیواره واژن ۲۰ دقیقه می ...

هزینش نمیدونی چقده؟

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شورت واقعا مزخرفه بدترین چیز ممکنه از وقتی گذاشتمش کنار راحت شدم 

من چون ترشحات طبیعیم زیاده اصلا نمیتونم شو رت نپوشم

بعد چون وسواسم‌ دارم کثیف کاری شه دیوونه میشم

شورت واقعا مزخرفه بدترین چیز ممکنه از وقتی گذاشتمش کنار راحت شدم 

یکی از بستگانمون متخصص زنانه به مامانم گفته بود از من به تو نصیحت فقط شو ر ت رو بزار کنار هیچ وقت عفونت نمیگیری

ماشالله مامانم سالهاس عفونتی نگرفته

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
من چون ترشحات طبیعیم زیاده اصلا نمیتونم شو رت نپوشم بعد چون وسواسم‌ دارم کثیف کاری شه دیو ...

اینایی که میگی ترشحات طبیعی نیست عزیزم رطوبت بالای رحمته ازین قرصای گیاهی استفاده کن رطوبت بدنتو کم کن خیلی تاثیر داره تو بهداشتت

دکتر گفت قارچ یه چیزی مربوط به بدن خودت قابل انتقال به کسی دیگه نیست

من شخصا تجربه داشتم هر موقع همسرم کمی نظافت رو رعایت نکرده قارچ منم عود کرده ولی خب با فریز شدن سالهاست فراموشش کردم امیدوارم شما هم خوب شی 

یکی از بستگانمون متخصص زنانه به مامانم گفته بود از من به تو نصیحت فقط شو ر ت رو بزار کنار هیچ وقت عف ...

مامان منم اصلا شور ت نمیپوشه فقط گاهی حموم عمومی بره مجبوره ک بپوشه

سالهاس بابام فوت شده .. یبار هم مامانم نگفته عفونت داره

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

اینایی که میگی ترشحات طبیعی نیست عزیزم رطوبت بالای رحمته ازین قرصای گیاهی استفاده کن رطوبت بدنتو کم ...

عه دکتر میگه اینا ترشح طبیعیه مال یکی کمه مال یکی زیاد

ولی من اگه بخوام شو رت عوض کنم هر ۱۰ دقیقه باید عوض کنم خیلی اعصاب خورد کنه

من شخصا تجربه داشتم هر موقع همسرم کمی نظافت رو رعایت نکرده قارچ منم عود کرده ولی خب با فریز شدن ساله ...

خدا عمرت بده انجام بدم ایشالله دیگه بر نگرده❤️

عه دکتر میگه اینا ترشح طبیعیه مال یکی کمه مال یکی زیاد ولی من اگه بخوام شو رت عوض کنم هر ۱۰&nb ...

دکتر اندازه علم خودش حرف زده رطوبت رحم تو طب سنتی هستش واقعا اگه نرمالش کنی میفهمی چقدر تمیز و راحتی قرص های آویشن گیاهی هستش سرچ کنی میاد واژیناله یه جوری رطوبتتو تخلیه میکنه تعجب میکنی