2777
2789

دقیقن یکماهه من افتادم سردرد سرگیجههههههههه ی فراوون تپش قلب ن عطسه ن سرفه ی دردای عجیبی اصن ادم شاخ در میاره فشار ب فک 

حالا چندروزم هست گیر داده ب زانوی چپم فقطططط زانوم جالب اینجاست همشون مقطعی ان میگیرن ول میکنن میریم دکتر فقط استامینوفن میدن حالا اون کرونا ی دارویی داشت این ک اصن هیچی دیگ واقن خستخ شدم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.  من دیشب تا اون دنیا رفتم و برگشتم.  

روز اول لرز  ،  روز دوم کمر درد  ،  روز سوم سردرررررررررررد و تب.  یعنی حس میکردم جمجمه م رو دارن اره میکنن و مغزمو میکشن بیرون.  خدا شاهده نمیتونستم پلک بزنم. گفتم الانه که گوشمو چشممو سرم با هم منفجر میشه.  اصن یه وضعی. 

منم فقط گلو الان بیشتر از ماهه گلو درد دارم و ته گلوم گلوله گلوله ورم کرده خیلی میترسم 

ای وای من چند روزه اینطوریم همش منتظرم خودش خوب بشه 

توام برو دکتر عفونت میمونه تو بدنت

منم یکماه همین حالتا رو داشتم سرگیجه شدید که فکر میکردم یه مرضی گرفتم خیلی حال بدی بود خدا رو شکر چند روزه بهترم من دکتر قرص بتاهیستین برای سرگیجه م داد روزی یکی خیلی خوب بود مایعات و چیزای مقوی بخور جون بگیری

وای دقیقا این چه بلاییه دیگه 

ما کل خانوادمون گرفت 3 روزه خوب شدن من 11 روزه که هر روز علائم جدید دارم ،4بار رفتم زیر سرم روز اول اینقدر بالا آوردم آب بدنم تموم شد فلج شدم ،تا دیروزم هیچی نمی‌تونستم بخورم 

گلومم خیلی اذیتم می‌کنه هم درد داره هم خلطیه هر چی آنتی بیوتیک خوردم خوب نمیشه 

نمی‌دونم چند روز دیگه ادامه داره🤧😭