2777
2789

بچها من شوهرم خیلی دوستدارم خیلی خوبه هرچی بگم از مرد بودنش کمه بدنسازه قیافشم بد نیست وقتی تیپ میزنه هم خیلی خوبه ))))(((ولی تنها مشکلی ک داره کوتاهه .چون دوستش داشتم قید کوتاهیش زدم ولی نمیدونم چرا وقتی ی جایی میرم ک فامیل یا اشنا هست مثل مراسمی چیزی قرار میگیره پیش بقیه مردا خیییلی خجالت میکشم ی حس بدی بهم دست میده بنظرتون چیکارکنم ....حس میکنم این حیو ب بقیه هم انقال میدم .واقعا قلبم بابت این موضوع شکسته

من

همسرم اینقدر خوشتیپه که قدش به چشم نمیاد 

از مردای قدبلند خوش تیپ تره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قد بلند باشه چی میشه مثلا؟

این فکرارو نکن 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم دوستم خیلی بامعرفت و خوب بود اما به خاطر قد هم زیاد نهههه چون هم کوتاه بود هم چاق و اصلا مورد پسندم نبود. بعد از یه مدت دیدم نه اصلا عادی نمیشه قد و چهره مرد خیلی تاثیر داره... دیگه کات کردم

من همسرم اینقدر خوشتیپه که قدش به چشم نمیاد  از مردای قدبلند خوش تیپ تره

خب منم اگ بخوش برسه خیلی خوب میشه بخصوص ک بازو داره بخصوص این تکپوش های کشی ولی اصلا خودش براش مهم نیس خیلی ام اعتماد ب نفس داره ...ولی بمن میگ تو خوردم میکنی