2777
2789
عنوان

بچم قلبش نمیزنه دیگه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست

من الان دلم شکسته میگن دعای دل شکسته ها زود براورده میشه دعا میکنم به حق فاطمه زهرا همتون به سلامت زایمان کنید هرکی هم در ارزوی بچه س خدا بهش بده

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه ۱۸هفتم ترسیدم. واسه شماهنوز قلبش تشکیل نشده؟

عزیزم از هفته ۱۲ به بعد دیگه خطر سقط وجود نداره ۱۸ هفته دیگه بزرگه و سالمه خداروشکر الکی به خودت استرس نده بچه های که مشکل دارن سقط میشن بچه سالم که سقط نمیشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من الان دلم شکسته میگن دعای دل شکسته ها زود براورده میشه دعا میکنم به حق فاطمه زهرا همتون به سلامت ز ...

انشاالله عزیز دلم♥️منم ازخدامیخوام بزودی دوباره دامنت سبزبشه خیلی ناراحت شدم واست🥺🥀

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

عزیزم از هفته ۱۲ به بعد دیگه خطر سقط وجود نداره ۱۸ هفته دیگه بزرگه و سالمه خداروشکر الکی به خودت است ...

مرسی عزیزم بابت صحبت های دلگرم کنندت دلم یکم اروم شد♥️🌹

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

عزیزم استرس نداشته باش معمولا بجه های اینجوری سقط میشن که مشکل دارن خود به خود سقط نمیشه که کلا چه ا ...

اطرافیانم انقدر سقط داشتم و تشیل نشدن قلب سقط های یهویی استزس دارم  دلم اتیش میگیره بر ا مادرا

اطرافیانم انقدر سقط داشتم و تشیل نشدن قلب سقط های یهویی استزس دارم  دلم اتیش میگیره بر ا مادرا

عزیزم شما خبر داری همین استرسی که داری واسه اون بچه عین سم می مونه ؟عزیزم بالاتر هم گفتم معمولا بجه های سقط میشن که یه مشکلی دارن خب همین بچه مشکل دار همون اول سقط بشه که خیلی بهتره تا خدای نکرده بزرگ بشه بخوای بری سقط کنی مثبت فکر کن چیز های خوب رو جذب کنی مطمئن باش بچه سالمه مال همه که یکی نمیشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍