2777
2789
عنوان

Amhبالا

1342 بازدید | 37 پست

خانوما کسی هست با آنتی مولرین هورمون بالا باردار بشه و بچه اش مونده باشه و سقط نشه ؟ من  مامای اصلاح سبک و یک متخصص معروف  بهم گفتن علت سقط بیشتر همین پلی کیستیک شدید هست که تخمک درون فولیکول بی کیفیت هست البته من ۴ ماه اصلاح سبک کردم خیلی ها آنتی مولرین ۱۶ بودن داخل گروه بعد از ۳ماه اصلاح سبک باردار شدن و سقط نشد ، و چک نکردن دوباره این هورمون رو ، من مشکل انعقادی نداشتم اما ایمنی و کاریوتایپ و dfi و رحمم از لحاظ سپتوم اینا چک نکردم این اطلاعات جامع و کامل تازه پیدا کردم میگم میرم همه رو چک میکنم اگه گفتن مشکلی نیست فقط به علت هورمون بالای amh هست چیکار کنم باید یکسال و دوسال اصلاح سبک کنم تا بیاد پایین به ۳ رنج نرمال هست برسه یکی از بچه ها بعد از ۵ ماه اصلاح سبک گفته بود از ۱۶ رسیده به ۵ خیلی امیدوار شدم منم البته بعد از ۲ ماه اصلاح سبک سونو رفتم دو تا فولیکول خوب و عالی داشتم بهم گفتن از تنبلی در اومدی میتونی اقدام کنی که سقط نشه ولی من گفتم بازم اصلاح سبک ادامه میدم وقتی ۴ ماه شد اقدام کردم و گرفت اما بازم افتادم خونریزی شدید و تهدید به سقط هر جا میرفتم میگفتن سقط هات ب علت تنبلی شدید هست پلی کیستیک شدید و لاغر و پریودهای منظم هستم که بهم میگن همش بخاطر لاغر بودن هست حتما وزن باید نرمال باشه اما متاسفانه با اصلاح سبک چون سالم خوری هست اصلا چاق نمیشم هیچ شاید لاغر هم بشم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاح سبکاتو ادامه بده کنارش دکتر هم برو منم الان دوماهه اصلاح سبک میکنم منم تنبلی دارم پلی کیستیک ن ...

شما تنبلی تخمدان شدید هستین یا خفیف ؟ اگه amh ، زیاد بالا نباشه خوبه مثلا ۵ و ۶ میگن تنبلی خفیف هست اما اگر ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ و .... میشه تنبلی شدید اما اگر بین ۲و ۴ باشه میشه نرمال 

کاریوتایپ ربطی به amh یا کیفیت تخمک داره؟ 

کاریوتایپ بیشتر ژنتیکی هست یعنی کروموزوم هارو برررسی میکنن ببینن ژن معیوب زیاده یا نه مثلا امکان داره من به جای گرفتن دو تا کروموزوم ایکس فقط یک دونه داشته باشم پس قطعا تخمک های هم که تولید میکنم بی کیفیت و عیب دار هستن مامای که دارم میگه گاهی افراد ژنتیکیه از وقتی نطفه صورت گرفته معیوب بوده و اصلا ربطی ب قیافه و چه میدونم هیچی نداره برا همین تاکید داشت برم کاریوتایپ بدم چون خیلی از بیمارهاش کاریوتایپ دادن مشخص شده من دو تا سقط داشتم با همین تنبلی شدید و لاغر و پریودی منظم دوبار طبیعی باردار شدم اما سقط،شد الانم با اصلاح سبک طبیعی باردار شدم بازم رشدش خوب نیست عین قبلی ها هست و میخواد سقط شه

کاریوتایپ بیشتر ژنتیکی هست یعنی کروموزوم هارو برررسی میکنن ببینن ژن معیوب زیاده یا نه مثلا امکان دار ...

پس  خیلی مستقیم ربط داره به کیفیت تخمک  

خیلی اطلاعات خوبی دادی گلمـ انشالله که دامنت سبز شه فککنم یکم باید بیشتر رو خودت کار کنی 

من که کلا یه بار باردار شدم تو این ده سال اونم مشکل داشت سقط کردیم

مال من 1.1 هست پایینه  کاریوتایپ ربطی به کیفیت تخمک داره؟

شما پس ذخیره پایین هستین که باید بره بالا البته کلا ذخیره باید نرمال بین ۲،۴ باشه پایین تر از ۲ میگن ذخیره پایین بالاتر از ۴ میگن تنبلی تخمدان توی ذخیره پایین فولیکول سایز خوب دارین اما امکان اینکه بی کیفیت باشه هست و تعداد فولیکول کمه اما تنبلی تعداد فولیکول زیاد اما سایزشون خوب نیست و بی کیفیت هم هستن 

شما پس ذخیره پایین هستین که باید بره بالا البته کلا ذخیره باید نرمال بین ۲،۴ باشه پایین تر از ۲ میگن ...

ارهfsh هم یکم بالا هست ای وی افمکردم یه بار نشد کلا چهارتا تخمک داشتم که یکیش جنین شد نگرف

پس  خیلی مستقیم ربط داره به کیفیت تخمک   خیلی اطلاعات خوبی دادی گلمـ انشالله که دامنت سبز ...

آره ربط داره بیشتر موضوع ژنتیکیه تا بر اساس سبک زندگی ب وجود آمده باشه یعنی از بدو تولد مشکل دار بوده وگرنه خیلی از دوستای من ذخیره بالا تنبلی شدید با دوماه اصلاح سبک باردار شدن و بچه مونده یکی میشناسم آنتی مولرین ۱۰ بود بدون اصلاح سبک با قرص دوفاستون باردار شد و موند بنظر من سقط خیلی دلیل های دیگه داره باید پیگیر شد من این بار سوم گفتوم اصلاح سبک میکنم شاید خوب بشه و سقط نشه و بارداری خوبی داشته باشم و نگن بخاطر بی کیفیت بودن تخمک بوده اما انگاری فایده نداشت و مشکل جای دیگه است ب خودم گفتم بعد از بچه سومی که ضربه ی محکمی بهم داره میزنه برا چهارمی باید شجاع تر بلند شم و برم همه کار انجام بدم خیالم راحت شد باردار کنم خودمو 

ارهfsh هم یکم بالا هست ای وی افمکردم یه بار نشد کلا چهارتا تخمک داشتم که یکیش جنین شد نگرف

اصلاح سبک انجام بده شما تنبلی ندارین توی تنبلی همیشه lh بالاتر از fsh هست اما ذخیره پایین fsh میره بالا و آنتی مولرین هورمون میاد پایین و بیشتر میگن بخاطر استرس و ضربه ی روحی محکم این مدلی پیش میاد اما بازم خداروشکر اونقدر پایین نیستین و نزدیک صفر نیستین خیلی با ذخیره ۰.۵ ذخیره ۰.۷ باردار شدن با اصلاح سبک بارداری سالمی داشتن

آره ربط داره بیشتر موضوع ژنتیکیه تا بر اساس سبک زندگی ب وجود آمده باشه یعنی از بدو تولد مشکل دار بود ...

انشالله عزیزم زود دامنت سبز شه اره حتما اینکاروبکن چون سقط کلی اسیب میزنه به سلامتیت 

با فلورا تاجیکی اصلاح سبک میکنی؟  من خودم تو پیجش میگردم  و توسایت هر چی میگن  اونارو انجام میدم چون دکترم میرم نمیخوام برم زیر نظرش ولی سالم خوری میکنم قند و شکر و نوشابه و...  کلا حذف کردم

اصلاح سبک انجام بده شما تنبلی ندارین توی تنبلی همیشه lh بالاتر از fsh هست اما ذخیره پایین fsh میره ب ...

چند سال پیش که ازمایش کاریوتایپ و..  دادم دکتر گف تخمکات پوچه باید تخمک اهدایی بگیری  ولی امسال ای وی اف کردم  و  سبک زندکی من تا دوماه پیش افتضاح ناسالم بود حتی موقعای  ای وی اف ولی  با اون شرایط یه جنین گرید a داشتم

انشالله عزیزم زود دامنت سبز شه اره حتما اینکاروبکن چون سقط کلی اسیب میزنه به سلامتیت  با فلورا ...

من با یک ماما که تحت نظر فلورا آموزش دیدم هستم الان فک کنم پنج ماه و خورده ای میشه اما این ماه نشد انجام بدم باردار بودم ریزش موهام برگشته هر چند شیرینی نخوردم اما بازم تحرک نداشتم و چیزای نشاسته ای و گرمیجات کمتر خوردم قندم باز رفته بالا انشالله فارغ شدم از این موضوع باز ماه جدید شروع میکنم مثل قبل قراره همسرم هم اصلاح سبک کنه کنارم اینجوری محکم کاریه ، میدونی چیه گاهی میگم واقعا خدا آدمو امتحان میکنه درد و رنج میده و آستانه تحمل و صبرش امتحان میکنه من همه دوستام تنبلی داشتن چه خفیف چه شدید اما مثل من سقط نداشتن اگر داشتن بار اول بوده دوم وسوم نبوده یا یکی در میون بوده پشت سرهم نبوده سقط مکرر نبودن 

من با یک ماما که تحت نظر فلورا آموزش دیدم هستم الان فک کنم پنج ماه و خورده ای میشه اما این ماه نشد ا ...

درسته اینم یه جپر امتحان الهی کفر نباشه همه اطرافیان من که با من و بعد من ازذواج کردن همشون بدون دکتر باردار شدن چه کنیم خواهر باید تحمل کنیم منم که کلا باردار نمیشم ناامیدم همش 

میدونم سرتو درد اوردم وبی ببین من چه کارای دیگه ای بکنم 

من روزی ده تا بادام خیس میکنم پوستشو میکنم میخورم

کلا همه مواد غذایی سوپری زو حذف کرذم قند شکر شیرینی حذف کردم 

روزی سه واحد میوه میخورم 

روغنم همون مایع گاهی کره محلی استفاده میکنم

لبنیات حذف کردم 

سبزیجات و کاهو  تو هفته حداقل سه بار میخورم 

ورزش نتونستم بکنم بعد اینایشالا میکنم  ولی تحرک کلا زیاد دارم و جوانه میخورم  

اصلا ادم استرسی نیستم 

دیگه چیا بخورم؟