2777
2789

موضوع برمیگرده به پارسال...ک من به یه آقایی توپیجم ابراز علاقه کردم..مجرد بودن..ولی حس کردم که این کارم درست نبوده چون ایشون تا من چیزی نمیگفتم حرفی نمیزد...یانهایتا یکی دوجمله...بعدها دیدم پیج ی خانم دکتر هرچی پست داشته لایک کرده بهم برخورد..و بدون خدافظی آنفالوش کردم...چندماهی هست ک آنفااوهست....ولی اون هنوزمونده پستامو لایک میکنه...اوایل این کارو نمبکرد....جدیدا لایکاش زیادشده...چون من کلا رهاش کردم ...ب نظرتون معنی اینکارش چی میتونه باشع

یعنی حق لایک نداره؟ 

لابد محل کارش هم خانوم باشه کات

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی هر کیو فالو داشته باشی زنته:/

اصلا هرکیو فالو کنه ، تورو فالو داشته یعنی زنشی:/؟

چه ربطی داره اخه چرا انقدر بزرگ بینی؟

من خودم لایک میکنم طرف خوشحال شه حتی اگه خوشم نمیاد ازش

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)
گلم اون کراش زده بود رو خانم دکتره اونجوری می‌کرده جلب توجه کنه باز خدا می‌دونه من قضاوت نمیکنم حدس ...

بیخیالش شدم ک آنفالوش کردم معنی بودنش ولایکش بعد آنفالورو نمیدونم

هر چند که بنظر من دلیلت برای آنفالو واقعا بچگانه بود اما بگذریم سوالم اینه که خب بعد اینکه ابراز علا ...

عاشق اسم کاربریتم😂😂😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

لایک کرده مگه آدم هر کیو لایک می‌کنه روش کراش هست ؟ چقدر بچگونه رفتار میکنی عزیزم  تازه اون مرد هم مقصر میدونید 

بعد هم بهت قول رابطه و ازدواج رو نداد که بگی خیانت کرده 

بیخیالش شدم ک آنفالوش کردم معنی بودنش ولایکش بعد آنفالورو نمیدونم

دلیل خاصی نداره مرد ها انفالو نمیکنن برای کنجکاوی نگاهت می‌کنه و لایک می‌کنه به نظرم ربطی به علاقه داشتن نداره 

هر چند که بنظر من دلیلت برای آنفالو واقعا بچگانه بود اما بگذریم سوالم اینه که خب بعد اینکه ابراز علا ...

من ازش پرسیده بودم کسی توزندگیتون هست گفتع بود نه مجردهستم....بعدا ی استودی گذاشتع بودم مریض یودم ریپلای کرد سلامتیت آرزوی منه..‌منم چندروز بعد روز مرد رو بهش تبریک گفتم هیچی نگفت...بعدا خودم دیگ چیزی نگفتم اونم هیچی ن گفت ن پرسید..‌روزها گذشت ماه ها....هیچیییییی نگفت ....منم درنهایت بادیدن لایکای زنجیرع ای خانم دکتر آنفالوش کردم....ودیگ پیگیرش نشدم هرچی ام نوشته بودم پاک کردم  ک بعدش بازم هیچی نگفت...تاکه این اواخر لایکاش زیاده...خب بزاره بره چرامونده الان

والا منم عاشق عکس پروفت و مچ بودنش با کاربریت شدم خیلی بهم میان🤣

ممنون 

چجور به ذهنت رسید این اسمو بذاری؟؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴