2777
2789
عنوان

اصلا عرضه پول جمع کردن ندارم

179 بازدید | 21 پست

ینی دارما ولی دست خودم نمیمونه پس انداز مون میره تو حسابی ک به اسم شوهرمه و اگه چیزی بخواییم بخریم هم میشه به نام شوهرم. اصلا اعتقاد به اینکه چیزی به اسم زن بزنه نداره مثلا میگه ماشین اگه شد دومی بعد بنام تو یا خونه هم همینطور...نمیدونم میخواد گولم بزنه یا جدی میگه بنظرتون بهش اعتماد کنم وایسم تا دومی ؟اخه خیلییی طول میکشه تا تو این اوضاع ادم بخواد مثلا دو تا ماشین بخره حس میکنم میخواد گولم بزنه... یا از همین اول حساب کتابمو ازش جدا کنم؟ ک البته اینجوری خودم نمیپسندم ولی میترسم هر چی دارم بدم دستش و تهش هیچی...اخه اصرار میکنم یه چیزی هم بخوره به نام من میگه تو‌پولکی هستی و دعوا راه میندازه ولی میترسم به فردای زندگیمون اصلا اعتماد ندارم خیلی تحت تاثیر حرف خانوادشه ...تو رو خدا بهم یاد بدین چجوری یکم پول واسه خودم جمع کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم از اینکه همشو بدم دستش و همه چیز به نام اون بخوره میترسم اگه هم بهش ندم یا بدونه دارم نمیدم ترش میکنه....اینم بگم تا الان تو زندگی با همه نداری و همه چیش ساختم هر چی هم داشتم دادم دستش ولی الان احساس خطر میکنم چون همیشه نظر بقیه و حال بقیه براش مهمتره با منم تا وقتی مخالفت نکنم باهاش خوبه اگه بگم نه میزنه کنار منو... اصلا به حرفم گوش نمیده 

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

اگه خودت درآمد داری حتما بنام خودت بزن و واسه خودت سرمایه کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت یبارمتنت بخونی جوابتومیگیری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه خودت درآمد داری حتما بنام خودت بزن و واسه خودت سرمایه کن

اره شاغلم نمیدونم چیکار کنم اخه همه پس انداز میره تو حساب اون و اگه تبدیل به چیزی بشه بنام خودش میزنه اگه هم توی حساب پس انداز اون نریزم قشقرق به پا نیکنه ک تو پولکی هستی به من و زندگی پایبند نیستی مثل مهمون رفتار میکنی تو زندگی وووو

اره شاغلم نمیدونم چیکار کنم اخه همه پس انداز میره تو حساب اون و اگه تبدیل به چیزی بشه بنام خودش میزن ...

آره دیگه

از اول رو دادی، الان توقع غیر از اینو نداره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چجوری جدا کنم قشقرق بپا نکنه؟

خیلی راحت بهش نده 

اصلا یعنی چی قشرق بپا کنه 

اهمیت نده خودت به پا کن😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اره شاغلم نمیدونم چیکار کنم اخه همه پس انداز میره تو حساب اون و اگه تبدیل به چیزی بشه بنام خودش میزن ...

بنظرم دست پیش بگیر

بگو من ناراحتم ازینکه تو بهم اعتماد نداری و هیچی بنامم نمیزنی با اینکه منم زحمت میکشم

هیچ ارزشی برام قائل نیستی حداقل نمیای بگی نصف نصف بنام بزنیم ک بفهمم قدرمو میدونی

احساس میکنم خیلی پولکی هستی و پول بیشتر از من برات مهمه

بعدم اگه خواست قلدر بازی دربیاره یا ببخشید خرت کنه، بگو باید بهم ثابت کنی ک دارم اشتباه میکنم

همه چی نصف بزن بنامم

درغیر اینصورت احساس من درسته

اگه نزد هم پس اندازتو جدا کن ببینم روش میشه بگه چرا!

خودت یبارمتنت بخونی جوابتومیگیری

خودم حس میکنم یا چیزی هست بنام هردومون باشه یا جدا...ولی راهشو بلد نیستم نمیدونم چجوری قانعش کنم ک منم هستم و دوس دارم نتیجه زحماتمو ببینم

بنظرم دست پیش بگیر بگو من ناراحتم ازینکه تو بهم اعتماد نداری و هیچی بنامم نمیزنی با اینکه منم زحمت ...

آره دقیقا یبار بهش گفتم تو پولکی هستی هیچی نمیزنی بنام من برگشت گفت خب بنام منه تو استفاده میکنی دیگه من مگه کجا میبرم تو کجا میبری چمیدونم یه عالمه از این جور حرفا ولی تهشم گفت نه باید بنام خودم باشه

من‌از تو بدترم این‌ماه بالای ۱۰میلیون‌اومده حسابم تو بگو هزارتومن الان تو حسابم‌هست . تازه ۱میلیونش ...

گاهی حس میکنم خانومای خونه دار از ما بیشتر واسه خودشون خرج میکنن ما شدیم دست کمکی شوهر واسه اینکه راحت تر بولوف بزنه و پز بده خودمونم مثل بیچاره ها کار میکنیم تنبل و پرتوقع کردیمشون😔

بهش بگو غلط کردی پس تو هم من رو برا پول گرفتی بهت اعتماد ندارم بگو مرد نیستی غیرت نداری دنبال پول منی..اگه یه بار دیگه بگی پول بده طلاق میگیرم .داره رسما سرت کلاه میزاره ،نزار پولت از دست خودت بره پول یعنی قدرت ،قدرت رو نگه دار