2777
2789
عنوان

بی اشتهایی شدید بارداری🤢

120 بازدید | 9 پست

هفته هفتم بارداری ام و از هفته پیش اسم غذا بیاد یا عکس غذا ببینم یا بهش فکر کنم میخوام بالا بیارم.حالت تهوع و اسهال هم دارم.از اول بارداری تا الان ۲کیلو لاغر شدم.بقیه اگه اینجوری بودین بگین چیکار کردین؟ گرسنه ام میشه اما اصلا میلم نمیکشه چیزی بخورم😭

از هفته نهم خوب میشی من تا هفته نهم به غذا فکر میکردم بالا میاوردم الان خدا رو شکر اصلاااا حالت تهوع ندارم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اسهال طبیعی نیست دکتر برو شاید مریض شدی 

ولی ویار بارداری اگه داری نون خشک بزار بالاسرت قبل از پاشدن ار رخت خواب بخور ویتامین  ب ۱۲ هم بخور بری دکتر بهت میده درکت میکنم چون تجربش رو داشتم

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالت تهوع دارم سر دلم میسوزه از غذا بیزارم یه بارداری خیلی سختی دارم در صورتی که بارداری اولم اینطور نبودم دو سه روزه لکه بینی هم بهش اضافه شده خدا خودش کمکمون کنه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

من این طوری بودم هیچی نمی تونستم بخورم حتی بوش بهم می‌رسید حالم خیلی بد میشد. فقط سیب و کاهو و خیار می‌تونستم بخورم همین. هشت کیلو کم کردم بعد که وارد ماه چهارم شدم کم کم خوب شدم تونستم غذا بخورم و وزن اضافه کردم. 

منم سر پسرم اینطوری بودم.حتی تو خیابون از کنار رستوران و میوه فروشی تنقلات کلا خوردنی رد میشدم حالم بد میشد با روسریم جلو دماغ و دهنمو میگرفتم.من ک تا ۳  ۴ ماهگی فقط ب زور آجیل زنده موندم اونم چون شور بود دوس داشتم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
قبل بارداری اسپاسم روده داشتم الان بیشتر شده.

خب کاش به پزشکت بگی عزیزم میدونم دوران سختیو سپری میکنی کاملا درکت میکنم چون خودمم تجربشو داشتم از همه بدتر حرف اطارافیان اذیتم میکرد ولی تا ماه چهارم اینطوریه بعدش بهتر میشی

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
خب کاش به پزشکت بگی عزیزم میدونم دوران سختیو سپری میکنی کاملا درکت میکنم چون خودمم تجربشو داشتم از ه ...

گفتم میگه ویاره دیگه کاریش نمیشه کرد.وای یعنی تا ماه ۴ همینجوریم؟😭😭

گفتم میگه ویاره دیگه کاریش نمیشه کرد.وای یعنی تا ماه ۴ همینجوریم؟😭😭

اره اما میتونی از پزشکت بخوای برات ویتامین ب بنویسه خیلی موثره  الان دو ماهش رفته باقیشم میره سعی کن چیزایی که میتونی بخوری میوه ، پره زردالو هرچی که میتونی