2777
2789

بچه ها بیست هزار تومن ۱۷ سال تقریبا ارزشش چند تومنه الانه ؟؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

۲۰ میلیون؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ من ۱۷ سال پیش بودمم اخههه چمیدونم تا اونجایی که یادمه ده سال پیش خونه ای که الان ۲/۳ میلیاردعه ...

خودتون نظر دادین، من چه کارم؟! 

من که لای منگنه نذاشتمتون تا جواب بدین!

ولی فکر کنم کمتر باشه. من همیشه اینطور سوالا رو از پدر و مادرم می‌پرسم، با توجه به گفته‌های اونها فکر نکنم تا این حد باشه.

اقا تخصصی شد 

شوهرم میگه بستگی داره با ارزش چه چیزی حساب کنی مثلا ۲۰تومن اونموقع طلا یا ملک یا هرچی 

زمین باشه ۱میلیاد میشه 

طلا باشه یه جور 

اگه خود۲۰تومنو نگهداشته باشی همون ۲۰تومن😂😂😂😂😂

عه جدی ؟ پدر بزرگ من می‌گفت سال ۸۳ با هفت هزار تومن خونه گرفتیم

من از سالی که خونه دار شدمو یادمه کرایه خونه ام یه جای خوب بود ۱۳۰تومن 

اره قبلترش میشد بابام اینا زمین خریدن ۴۰هزار تومن الان شده۱ونیم