2777
2789

قضاوت نکنید چرا رفتی پیش دعانویس و این حرفا 

واقعا مشکلات زیاد داشتم تو زندگی مجبور بودم برم 

حالا اون دعانویس بهم گفت شمارتو بدم به مادرم خواستگاری کنه منم گفتم دخترم راضی نیست

حالا دخترم گریه میکنه میگه این آدما خطرناکن بخت منو نبنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جان بگو دخترم یه مشکلی داره نمیتونه ازدواج کنه که دنبالش ول کنه ولی سر جدت دست از این رمالا بکش 

بدبخت آدم میکنن من تو خونم و محل کار شوهرم ده تا دعا پیدا کردم اعتقاد نداشتم ولی قشنگ زندگیمون شد جهنم چند ماه با بدبختی زندگیمون برگشت به روال عادی

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

میگی نگیم چرا رفتی چقدر خودخواهی آخه کار اشتباهی که کردید قبول نمیکنید عزیزم . 

بخدا این همه راه توسل هست به آدم زمینی متوسل میشی . حالا بنظرم طوری محترمانه باشه بهش بگید نه 

فکر کنم که عکس دختر تون نشون دادید برای دعا بخت چیزی آره ؟

مادر گل عزیز دل خدا تو قرآن میگه اگه من اراده کنم کاری انجام بشه اگه تمام آسمان ها زمین بگن نه من انجام میدم