2777
2789
عنوان

غذا برای مهمون رودروایسی

148 بازدید | 11 پست

سلام

برای مهمونی که خودشون آشپز بودن چندین سال اخیر و رستوران دار چی تدارک ببینیم خوبه؟

نه سبک باشه نه خیلی سنگین

حدود ۱۰ نفر همه با هم میشیم

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فسنجون،جوجه چوبی،سوپ سالاد ژله کشک بادمجون

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
ته چین کلا شیکه و ی غذای گوشتی حالا یا ژیگو باشوید پلو یا کباب

منم نظرم رو ته چینه ولی مامانم قبول نمیکنن🤧

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
فسنجون،جوجه چوبی،سوپ سالاد ژله کشک بادمجون

منون جوجه چوبی خوبه ولی یکم سخت میشه برای تعداد

از بیرون بگیر  چون احتمال انتقاد از دستپختت زیاد و به نظرم نزار شانت بیاد پایین  من جای ...

نه اونجوری اصلا نیستند که حرف دربیارند ولی از رستوران مثلا چی سفارش بدیم که خوب باشه؟ کباب یه جوریه انگار