2777
2789
عنوان

من تا چهار ماه به بالا نمیخوام به خانواده شوهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
تا ۳ یا ۴ ماه که نگو ولی کلا رو خودت کار کن اصلا برات مهم نباشه اصلا چرا بهشون فکر می‌کنی حرص میخوری ...

ناخوداگاه رو آدم اثر میزاره عزیزم 

مخصوصا که گفتم ۷ ماه هم میفته یعنی اون زمان استرسی گرفتم 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
هنوز باردار نشدم تصمیم گرفتم  دعا کن دختر دار شم بازم خودم حسرتم خواهرداشتنه  اونایی که ...

باشه گلم اگه لایق باشم حتما ،انشاالله که خدا یدونه از تپلی هاش میده بهت ،شما الان دوتا دختر دارین درست متوجه شدم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه گلم اگه لایق باشم حتما ،انشاالله که خدا یدونه از تپلی هاش میده بهت ،شما الان دوتا دختر دارین در ...

ممنون عزیزم نه من یه دختر دارم فقط

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
ممنون عزیزم نه من یه دختر دارم فقط

اخه تو یکی از کامنت هاتون گفتین بخاطر آینده دخترام بخاطر اون پرسیدم اگه یدونه دختر دارین از ته دل دعا میکنم دوباره دختر دار بشی خواهر یه چیز دیگه اس کلا ،منم  دوتا دختر دارم بعضی وقتا کوچیکه جوری بزرگه رو بغل می‌کنه نکاشون که میکنم ذوق مرگ میشم بزرگه چهار سالشه کوچیکه یه سالشه ،بسلامتی باردار شدی  منم دعاکن خدا به دخترام یدونه برادر بده

اخه تو یکی از کامنت هاتون گفتین بخاطر آینده دخترام بخاطر اون پرسیدم اگه یدونه دختر دارین از ته دل دع ...

منظورم همین دخترم و دختری که هنوز معلوم نیست دختر باشه یا نه بود🤣

ممنون عزیزم چون واقعا آرزوی قلبیم هست 

انشاءالله خداوند بهترین ها رو قسمت خودت و عزیزانت قرار بده

منظورم همین دخترم و دختری که هنوز معلوم نیست دختر باشه یا نه بود🤣 ممنون عزیزم چون واقعا آرزوی قلبی ...

خیلی ممنونم عزیزم فدای قلب مهربونت خیلی خانومی ♥️