2777
2789

الان از سر جلسه امتحان اومدم بیرون 

استرس شدیدی  تو وجومدمه یه اظطراب مزخرف و واقعا آزار دهنده

نمیدونم این ترم این درسو پاس بشم یا نه امتحانش خیلیییییییییی سخت بود من تلاشمو کردم میشه از خدا بخواسد من این درسو پاس بشم بی نهاایت نگرانم امیدوارم هیچوقت حسمو تجربه نکنید اینکه شبا تاص بح وقت بذارید پای یه درسی ولی آخرش ندونید نتیجه چی بشه بی نهایت ترسیده ام از افتادن میترسم 

(ترم اول دانشگامه)

اسمون به زمین میرسه اگه خدایی نکرده قبول نشی؟؟

دختر چقدر استرس داری..

این بدتر باعث نیسه گند بزنی به امتحانت و زندگی شخصیت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تا نمره ها بیاد چقدر اضطراب داری پس

صلوات نذر کن انشاا... پاس میشی

ترم بعد نذار واسه شب امتحان

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
اشگسمون به زمین میرسه اگه خدایی نکرده قبول نشی؟؟ دختر چقدر استرس داری.. این بدتر باعث نیسه گند بزن ...

جلوی پدر و مادرم آبروم میره

و اینکه ترم بعد دوباره باید برش دارم من این ترم صبح روز بعدی که پام شکست با پای آتل بسته رفتم سر کلاسش خیلی خون دل خوردم سر این درس دلم نمیخواد اصلا بیوفتم درس دیگه ای بود غمم نبود ولی این یکی خیلییی اذیت شدم انصاف نیست بیوفتم...

جلوی پدر و مادرم آبروم میره و اینکه ترم بعد دوباره باید برش دارم من این ترم صبح روز بعدی که پام شکس ...

انشالله که قبولی،استرس نداشته باش

حالا ترم اول دانشگاهی آنقدر حساسی ،کم کم راه میوفتی

دانشجوها اکثرا به ۱۰ راضین  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
انشالله که قبولی،استرس نداشته باش حالا ترم اول دانشگاهی آنقدر حساسی ،کم کم راه میوفتی دانشجوها اکث ...

ای گل گفتی😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔