خانمه همونی هست که توی تاپیکام بهش اشاره کردم، اگه از بلاک درم اورد بهم فرصت داد چیکار کنم؟
من متولد ۶۹ خانم متولد ۶۲، خانم یکبار ازدواج کرد و یه پسر داره که متاسفانه پیش پدرش زندگی میکنه، من کرجم خانم گرگان، بله من میدونم که ایشون به خاطر ازدواج نا موفقشون شکست خوردن و من با اشتباهم که قبل بهش اشاره کردم باعث سلب اعتمادش شدم اما ازتون راه حل میخوام برای جبران این اشتباه، ضمن اینکه فردا تولد ایشونه، متاسفانه من کنارشون نیستم ولی اگر این تاپیک رو میخونن بهشون صمینانه تبریک عرض میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سشنبه دیدم خط دومم رو از بلاک روبیکا دراورد بعد با اولین پیامم دوباره بلاک کرد، با خط جدیدم که کلا میخوام از خط جدیدم استفاده کنم توی روبیکا بهش پیام دادم که بدون اینکه جواب بده بلاک کرد، دیروزم بهش اس ام اس دادم و بدون جواب بلاکم کرد