2777
2789

ی خانومیه من پارسال بهش ۱ تومن قرض دادم!تازه ۲دادم گفتم یکش هم نمیخوام!همش ۵۰تومن ۱۰۰تومن ماهی یبار اونم اگه بزنه!

خب ۱ تومن ۲ تومن چیزی نیستا ولی شوهرم میگه چرا دادی ازش بگیر الان فکر میکنه ببخشیدا اسکلی میتونه سوارت شه!

به پدرش بگم؟به خودش میگم بهونه میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خود فرد جدی بگو .  یه سال پیش شما احتیاج داشتید من بهت قرض دادم تازه یک تومنش هم نگرفتم . ا ...

بخدا کلی گفتم شوهرمم کچلم کرده میگه ۱تومنو لگیر بیار بده من ببرم بدم دست ۱ بچه کار!ولی دست این ادما نزار بمونه انسان بودی لازم داشته ۲بهش دادی حالا واسه برگردوندن پول خودتم بهت ناز میکنه؟

بابا هزاربار گفتما میگه ندارم یامیگه فردا میزنم میره ۱۰روز دیگه میاد

پشت سرهم پیام بده 

زنگ بزن 

بگو گیرم تو خیابون 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بخدا کلی گفتم شوهرمم کچلم کرده میگه ۱تومنو لگیر بیار بده من ببرم بدم دست ۱ بچه کار!ولی دست این ادما ...

خب چرا پول رو نمی‌ده . 

مثلاً تا پنجشنبه فرصت بده بعد هر روز هم زنگ بزن بگو می‌خوام یادآوری کنم این دفعه یادت نره

الان از صبح ۱۰۰باره بهش زنگ میزنم میگه الا میزنم حالا منتظرم بزنه

هر جور شده ازش بگیر 

حتی شده پیام بده چی شد ریختی؟

دیگه هم بهش قرض نده ادم بدحسابیه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
هر جور شده ازش بگیر  حتی شده پیام بده چی شد ریختی؟ دیگه هم بهش قرض نده ادم بدحسابیه

من یسری به یکی از دوستام ۱۰تومن قرض دادم خداسرشاهده سر ۱ هفته پسش داد

خب منم زحمت کشیدم برا پولم کار میکنم چه ۱ تومن چه ۱۰۰میلیون تومن باید پسش بده