2777
2789

هر وقت وسوسه میشم برم سراغش به وقت گیر بودن و اعصاب خورد کن کردنش فکر میکنم پشیمون میشم و اینکه خیلی از رمان‌ها اونجوری که ما دوست داریم پیش نمیرن و تموم نمیشن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
هر وقت وسوسه میشم برم سراغش به وقت گیر بودن و اعصاب خورد کن کردنش فکر میکنم پشیمون میشم و اینکه خیلی ...

خیلی وقت گیره روزی چندبار به سایت سر میزنم ببینم کی میاد

اولش نمیدونستم آنلاینه وقتی چند پارت خوندم متوجه شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقت گیره روزی چندبار به سایت سر میزنم ببینم کی میاد اولش نمیدونستم آنلاینه وقتی چند پارت خوندم ...

خودت تو ذهنت تهش رو بساز بیخیال شی😁😁

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نکنه مانگا میخونی. لینک بده منم بخونم

نه

چند درپیت هس کاش رمان درست و درمون بودن

الآن باغ مارشال پادکستش گوش میکنم خیلی خوبه یه کم از فکر اونا اومدم بیروون

نه چند درپیت هس کاش رمان درست و درمون بودن الآن باغ مارشال پادکستش گوش میکنم خیلی خوبه یه کم از فک ...

لینک سایتی که رمان هاشونو میخونی یا گوش میکنی رو بده. منم دوس دارم تجربه کنم

لینک سایتی که رمان هاشونو میخونی یا گوش میکنی رو بده. منم دوس دارم تجربه کنم

من تو سایت رماندونی میخونم ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که بخونی نهایتش رمانایی کاملش بخون نه آنلاین

یه گروه هم هس تو ایتا روزانه پارتای دوتا کتاب میفرسته اینو دوست دارم کتابایی که میفرسته بچگانه نیست

من تو سایت رماندونی میخونم ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که بخونی نهایتش رمانایی کاملش بخون نه آنلاین ...

خب حالا هم لینک رمان ها رو بده هم لینک ایتا . من بالا سی سالم بچه دیگه نیستم کمی بزرگ شدم 

خب حالا هم لینک رمان ها رو بده هم لینک ایتا . من بالا سی سالم بچه دیگه نیستم کمی بزرگ شدم 

واسه همین میگم رماناش نمیپسندی بیشتر خانما طرفدارش هستن

گفتم که تو سایت رماندونی

تو نت بزنی میاد