2777
2789

صبح ساعت ۸ شوهرم زنگ زد خونه میگه پسرخواهرشوهرم جا بابامه 

بابامم گفته میخوام برم جلسه بچه رو ببرم پیش خانومت منم میخواستم دخترم ببرم بهداشت مراقبت ۷ ماهگی داشت گفتم میخوام برم بهداشت تازه دو روز گذشته

خلاصه شوهرم به باباش گفته 

باباش هم گفته چاره ای نیس با خودش ببره بهداشت بازم حالا ببینم چی میشه

منم تا ۱۰ صبر کردم دیدم خبری نشد زنگ زدم به گوشی پدرشوهرم رد داد فکر کنم جلسه بود

واقعا مردم چه رویی دارن خودم تنها از پس دخترم بر نمیام چه برسه یه پسر ۶ ساله شوخ هم که باشه درضمن وظیفه من هم که نیس نگه دارم گفتم اگه یه بار بیاره دیگه تمومه از این به بعد همش میاره

مامانش و مادرشوهرم کارمندن نیستن باباش هم یه شهر دیگس خواهرشوهرمم میزاره پیش پدرشوهرم اون بنده خدا هم حق داره سنی ازش گذشته حوصلشو نداره ولی منم هیچ وظیفه ای ندارم

حالا بنظرتون ناراحت شده یا نه دیگه با خودش برده🤔🤔

یه روز بود دیگه دلیل این همه سخت گیری و جبهه گرفتن ادما رو واقعا نمیفهمم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزای ديگه کار نداشته باش ولی بچه‌ ی کس ديگه رو قبول نکن

اره دقیقا بچش هم شوخ و وابسته مامانشه

بخدا خواهرمم کار میکنه با وجودی که بچه های خواهرم باهم میمونن ولی هیچوقت قبول نکردم چون هم خودم بچه کوچیک دارم سخته هم دوس ندارم مسئولیت بچه کسی قبول کنم

یه روز بود دیگه دلیل این همه سخت گیری و جبهه گرفتن ادما رو واقعا نمیفهمم

یه روز اصن عزیزم چه فرقی داره قبلا دخترشو بدون اینکه به من اطلاع بده تنها بچه رو گذاشت پشت در خونمون رفت خودش یه خبر بهم نداد چه معلوم اصن من خونه باشم یا خواسته باشم برم بیرون کار زشتیه وقتی یکی انقد پروعه نباید بهش رو بدی