2777
2789
عنوان

پیامای جاریم به شوهرم😑+عکس

8304 بازدید | 110 پست

پیش شوهرم دراز کشیده بودیم دیدم عه این زنه پیام دادب شوهرم!این بزن ۲تا از برادر شوهرام شده یکیش ک فوت کرد یکیشم ک زندانه!یسری رفت سراغ برادر دوقلوی‌همسرم ک اون محلش نداد!فک کنم نوبتی هم باشه نوبت همسر منه😑😑😑😑😑زنیکه هرزه

الان از گوشی شوهرم بهم اسکرین شات داد کرک و پرام ریخته!

صبر کنین عگس بزارم نت یکم کنده

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فقط شوهرت😂😂😂برادری هم ازمون موند که تست نکردی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وقتی میخوندم تو گوشی شوهرم میخواستم زنگ بزنم ببخشیدا ی دل سیر برینم بهش

حیف میگه زشته ولش کن

چقد ادم میتونه چرت باشه اخه

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

خانوم جهاد پور کمر همت بسته نسل خانواده شوهرتو منقضر کنه😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

به نیتم یا جوادلائمه میگین بزودی عروس بشم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖