2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزدیجیتال بخرید .روندرشدش روبه صعوده 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ارایشگاه بزن پردرامدترین شغل بعد از کلینیک زیبایی

دویست تومن کمه برای زدن ارایشگاه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

۲۰۰ تومن کمه خیلیییی کمه شما بهتر بزارین بانک سود بره روش سود بلند مدت جداقل ۳ میلیون ۵۰۰ تا۴ تومن هرماه میره روش و اینکه سعی کنید یه کاریم برین ک پولتون حفظ بشه الان ریسک بازار خیلی چرا چون تمام اقلا مومده رو دست بازار و اینکه ارایشگاه زدنم با ۲۰۰ تومن اصلا ریسک بالایی داره خیلیی طلام من موافق نیس چرا جون یهو نیازت میشه میخوای بفروشی ارزش افزودشم ازش موقع فروش کم میکنن 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
الان خرید کدومش خوبه بنظرتون؟ و چقدر بخرم سود کنم‌چون کم سود نداره درست میگم؟

بهتره برین بانک ملی ۱۰۰۰ دلار بخرین سرمایه کنید هرچی بره بالاتر سودش بالا تر میره من اینکار کردم نتیجش مثبت بود ۵ سال اینکار کار کردم

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
الان خرید کدومش خوبه بنظرتون؟ و چقدر بخرم سود کنم‌چون کم سود نداره درست میگم؟

اگه میخوای توزمان کم بازدهی سریع و بالا داشته باشی بیت  کوین واتریوم ..اگه زمان مهم نیست وسرمایه گذاری بلندمدت میخاین دات .شیبا .ادا.دوج کوین.فانتوم اینا رشد خوبی دارن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
آها مرسییی 

خاهش گلم