2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. منم بخاطر بیهوشی خیلی موهام میریزه .به تازگی دارم از روغن رزماری شرکت باریج استفاده میکنم. بنظرم داره اثر میذاره. البته خود شرکت که نوشته بود باید دو ماه استفاده بشه

سلام عزیزم. منم بخاطر بیهوشی خیلی موهام میریزه .به تازگی دارم از روغن رزماری شرکت باریج استفاده میکن ...

من زدم ریخت ...الان ماهی یک بار حنا میمالم البته مشکی .مو را پرپشت نشون میده .از ریزش مو خیلی کم میکنه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

منم همینم قشنگ کچل شدم . یه مدت تونیک سریتا زدم بدک نبود اما کار خاصیم نکرد 

منم جلوی موهام کم پشت شده قبلاً پربود خیلی ناراحت میشم خودمو میبینم اصلا معلوم نیست فقط از نزدیک خیلی 

خدایا شکرت بالاخره...

با حنا رنگ نمیگیره موها

موهات مشکی مشکی حنای قرمز قهوهای مایل به مشکی .میخواهی رنگ نگیره .یک قاشق حنا را اب قاتی کن .یک شب بمونه مثل ماسک بمال به مو ...هفته ای یک بار....رنگ نمیگیره .واسه دست دستکش بزن

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

موهات مشکی مشکی حنای قرمز قهوهای مایل به مشکی .میخواهی رنگ نگیره .یک قاشق حنا را اب قاتی کن .یک شب ب ...

با اینا مو رنگ نمیگیره دیگه امتحان میکنم ممنون

خدایا شکرت بالاخره...

با اینا مو رنگ نمیگیره دیگه امتحان میکنم ممنون

محصول خوب ی کنسانتره حنا داره

عصاره غلیظ شده حناست میگن خوبه و مو رنگ نمیگیره

من خودم تونیک مربعشو استفاده میکنم راضیم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم