2777
2789
عنوان

صبحتون بخیرر واسه صبحونه چی پختیننن

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 32 پست
من که پریودم چی بخورم شدیددددام درد دارم

اگ حوصله داری پاشو کاچی درست کن و با دارچین زیاد بخور

اگ نه بااسنپ فود حلیم سفارش بده و با دارچین زیاد بخور 

خلاصه یه چیز گرمی باید بخوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود می‌خورید 

من ۱۱ میخورم صبحانه رو

الان میخام بخوابم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

نی نی سایت ۲۴ ساعته فعالیت داره بچه😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اگ حوصله داری پاشو کاچی درست کن و با دارچین زیاد بخور اگ نه بااسنپ فود حلیم سفارش بده و با دارچین ز ...

دارچین زیاد خون ریزیم زیاد میکنهههه😨

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
میشه بگی چیا میخوری صبحونه؟ 

من صبحونه واسم خیلی مهمه همه رو هم تو خونه اینجوری عادت دادم 

میز صبحونه از میز شام مفصل تره تو خونه ما🤣

مثلا الان هم دارم کرپ درست میکنم 

هم پنکیک واسه یچه ها

واسه شوهرم عدسی سفارش دادم )چون خودم دوس ندارم بلد نیستم بپزم(

واسه خودمم حلیم