2777
2789

ماسک مو همیشه استفاده کن لطافت خاصی به موها میده

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینجا شنیدم احتیاجی نیست به ساقه مو ها شامپو بزنید فقط کف سر شامپو بخوره کافیه ولی تاحالا امتحان نکردم، صبح میرم حموم اگه خوب بود نتیجه‌شو اعلام میکنم که از این به بعد اینجوری حموم کنید بهتره یا ن🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یه شامپو برا من و دخترم معرفی کنین موهامون موخوره زده شکنندا و نازک شده

میگن بخاطر اینکه ساقه مو ها بهش شامپو میخوره اینجوری میشه اکثر مواقع، روش شستشو موهاتون رو تغییر بدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماسک مو داخل حموم؟ موهام خشکه همش موخوره میگیره مارکی هست خوب باشه؟

اره برند ویکی خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن بخاطر اینکه ساقه مو ها بهش شامپو میخوره اینجوری میشه اکثر مواقع، روش شستشو موهاتون رو تغییر بدی ...

اخه احساس میکنم اونجوری تمیز نشه موهام.. ولی باز امتحان میکنم و من کف سرم پوست میده و شوره هم میزنه 

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره روز پدرگذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

خودم الان به نیت پدرم کت و شلوار برنده شدم😢😍❤️باورم نمیشه

https://bnmod.ir/A?id=4531919

گردونه رو بچرخونین و کلی لباس و لوازم تحریر و لوازم خونه رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

اخه احساس میکنم اونجوری تمیز نشه موهام.. ولی باز امتحان میکنم و من کف سرم پوست میده و شوره هم میزنه& ...

من باشم کف سرمو کامل میسابم که اون حس بد برطرف بشه ولی ساقه موهامو چنگ نمیزنم میذارم با همون اب کفی شسته بشه خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خارجیه قیمت چنده برا من یا دخترم؟ 

اکثرا ۲۰۰ و خورده این

1
5
10
15
20
25
30
35
40