عزیزم اگه خیلی حالت بده برو اورژانس سردرد و میشه گفت ممکمه برا دندون باشه ولی تهوع و شکم ممکنه خدای نکرده اپاندیست باشه پاشو برو دکتراورژانس
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
اگر سرت ضربه دیده و تهوع داری باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنی ممکنه خیلی خطرناک باشه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
آخه الان خوابن و اینکه من یه ماه پیش سنگ کیسه صفرا جراحی کردم ممکنه برای اون باشه؟؟؟
عزیزم بالا گفتی سرت ضربه خورده حالت تهوع رو ساده ازش نگذر نمیخوام بترسونمت اما دورازجونت همسایمون دختره ۱۵ساله با تهوع و شکم درد رفت دکتر گفتن هیچیت نی اومد خونه خوابید نگو اپاندیسش ترکیده بدبخت فوت شد اشکال نداره یکی رو بیدار کن سلامتیت مهم تره بعدا میخوابه... ممکنه هم برا جراحیت بوده باشه به هرحال حتما امشب برو معاینه شو
هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...