2777
2789
عنوان

دوستان حالم خیلی بده؟؟؟😭😭😭😭

168 بازدید | 22 پست

من چند ساعتی میشه که سردرد شدید و حالت تهوع و شکم درد شدیدی دارم به نظرتون مشکلم چی هستش؟؟؟ البته دندونمم درد داره ممکنه برای دندون دردم باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه خیلی حالت بده برو اورژانس سردرد و میشه گفت ممکمه برا دندون باشه ولی تهوع و شکم ممکنه خدای نکرده اپاندیست باشه پاشو برو دکتراورژانس

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم اگه خیلی حالت بده برو اورژانس سردرد و میشه گفت ممکمه برا دندون باشه ولی تهوع و شکم ممکنه خدای ...

آخه الان خوابن و این‌که من یه ماه پیش سنگ کیسه صفرا جراحی کردم ممکنه برای اون باشه؟؟؟

البته اینم هم بگم سرم ضربه خورده

اگر سرت ضربه دیده و تهوع داری باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنی ممکنه خیلی خطرناک باشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اگر سرت ضربه دیده و تهوع داری باید بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنی ممکنه خیلی خطرناک باشه

البته ضربه منظورم اینه که با یکی دعوام شد و لیوان زد توی سرم البته لیوانش مضامینی بود

آخه الان خوابن و این‌که من یه ماه پیش سنگ کیسه صفرا جراحی کردم ممکنه برای اون باشه؟؟؟

عزیزم بالا گفتی سرت ضربه خورده حالت تهوع رو ساده ازش نگذر نمیخوام بترسونمت اما دورازجونت همسایمون دختره ۱۵ساله با تهوع و شکم درد رفت دکتر گفتن هیچیت نی اومد خونه خوابید نگو اپاندیسش ترکیده بدبخت فوت شد اشکال نداره یکی رو بیدار کن سلامتیت مهم تره بعدا میخوابه...  ممکنه هم برا جراحیت بوده باشه به هرحال حتما امشب برو معاینه شو 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...