2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست صحبت کنیم؟

141 بازدید | 6 پست

این روزا پوچم خیلی حالم بده برا فرار از استرس افکار خودکشی گرفتم دوبار هم اقدام کردم حالم بده همه راه ها برا من بستن حتی نمیتونم دیگه درس بخونم و هر دو بار خودکشی من به خاطر این بود که چون وقتی میخوام درس بخونم و شروع کنم خوندن  حمله پنیک بهم دست میده و هرچقدر هم مقاومت کنم آخرش خودمو می‌میبازم نه دوستی دارم نه رفیقی نه جایی میتونم برم تنهایینه کسی بام میاد خونمون مو متشنج داره ۲ ساله سعی میکنم دیپلم بگیرم نمیتونم و تجدید میشم دلم پره با ۲۰ سال سن بی عرضه ترین آدم هستم دیکه هیچی برا من لذت بهش نیست شبا قبل خواب تلقین نیکنم که تو خواب ایست قلبی کردم این روزا قلبم تیر میکشه و سینه سمت چپم شدیدا درد میگیره برم بیرون هم حسی ندارم برام انگار واقعی نیست ی حیوون رو میبینم حس میکنم واقعی نیست حتی کتاب معمولی نمیتونم بخونم ی پیام کوچیک رو چند بار تکرار میکنم یالا بتونم منظور واقعیش رد بفهمم یا بیشتر کلمات رو اشتباه میخونم مثلا تغییر رو دکتر میخونم تمرکزم صفر شده قبلا اینطور نبودم اما دو ساله اینطور شدم امسال شدید شدع دلم داره میترکه

چرا پنیک میکنین قبل درس؟

شدیدا حالم بد میشه نمیدونم استرس و اضطراب میگیرم نکنه نشه نکنه قبول نشم هرچقدر هم برا خودم توضیح بدم خو به درک سال بعد باز سال بعد بدتر میشه حالم خفه میشم بالا میارم لرز میگیرم سر درد شدید گریه بدون اینکه بدون برا چیه بعد قطع نمیشه مثلا ۳ روز دیگه میخوام بخونم من از الان مریضم و گریه میکنم و حالم بده کل روز رو میمونم ی گوشه روزش هم برسه ایست قلبی نکنم خیلیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.