2777
2789

بچه ها من یه رفیقی داشتم ۱۷ سال باهاش رفاقت کردم قبلا هم قهرو آشتی داشتیم ولی تاحالا انقدررر ازش تنفرو کینه پیدا نکردم که الان دارم🤦‍♀️🤦‍♀️

ما هشت ماهه باهم قهریم و من بلاکش کردم ولی سره یه سری حرفای نا حقی که پشت سرم به دوست مشترکمون زدو اینکه از اعتمادی که بهش داشتم سو استفاده کردو درد و دلمو موقع بحث جلو جمع گفت خیلییی دل چرکین شدم ازش جوری که میتونم بگم هرروز یاد حرفاش میوفتم و هم خودمو لعنت میکنم که بهش اعتماد کردمو درد ودل کردم هم اونو که سو استفاده کرد از این موضوع

هرکاریم میکنم نمیتونم ببخشمش و فراموش کنم  از طرفیم اهل تلافی کردن و انتقام گرفتن نیستم سره  حرمت نگه داشتن نون و نمکی که این ۱۷ سال بهم خوردیم ...

میشه راهنماییم کنید😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین به خودت یه ساعت به کلی از کارای بدش فکر کن این که دقیقا چیشد یهو انقدر کینه گرفتی این اگه تو جا ...

فکر کردم دراین باره خیلیم زیاد و به این نتیجه رسیدم که اگر من بودم هیچ وقت این کارو نمیکردم.شاید آدم عصبی باشم ولی تو عصبانیتمم خیلی مراعات میکنم حرف بدی از دهنم نپره که یه وقت دلش بشکنه و کارماشو پس بدم

فکر کردم دراین باره خیلیم زیاد و به این نتیجه رسیدم که اگر من بودم هیچ وقت این کارو نمیکردم.شاید آدم ...

شاید بهتره یا یه روانشناس صحبت کنی تا آروم بشی،فقط هرکاری میکنی سعی کن کینه رو تموم کنی 

اذیت میشی

صدا ضبط کنید برای خودتون توسل کنید به امام زمان .خیلی روش ها هست بستگی به باور شماداره

ممنون عزیزم امتحان میکنم ایشالا که جواب بده.

اصلا دوست ندارم انرزیمو با کینه و خشم از یه نفر هدر بدم ولی خوب نمیشه

منم نفرت شدیدی نسبت به کسی داشتم که ازش خیلی آسیب دیدم و اون الان مرده ولی من وقتی یادش می افتادم اذیت میشدم، شما فقط برای آرامش خودت هر وقت اومد تو ذهنت بسپرش به خدا و به خدا اعتماد کن که تقاصتو پس می گیره اون وقت ببین که چطور خودت آروم میشی

هووووو ازاین رفیقا زیاده اصلا ارزش فکرکردن نداره فقط حذفش کن تماااام

اره میدونم 

متاسفانه ولی در مورد این آدم فکر نمیکردم اینجوری باشه یهو ماسکش برداشت و باطنشو بهم نشون داد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هشت ماهه که حذفه ولی نفرت و کینش هنوز که هنوزه اذیتم میکنه هرروز میشه گفت یاد بدیاش میوفتم و حرصی میشم

منم نفرت شدیدی نسبت به کسی داشتم که ازش خیلی آسیب دیدم و اون الان مرده ولی من وقتی یادش می افتادم اذ ...

خیلی در این راستا تلاش میکنم حتی زبونی به خودم میگم بخشیدمش و بهتر که از زندگیم رفت بیرون ولی دلم یه چیز دیگه میگه ومداممم کاراش تو سرم تداعی میشه گرچه الانم مطمئنم کارماشو پس داده مثل سری قبل که قهر کردیم

خیلی در این راستا تلاش میکنم حتی زبونی به خودم میگم بخشیدمش و بهتر که از زندگیم رفت بیرون ولی دلم یه ...

صبور باش با تکرار درست میشه، ذهنتو منحرف کن، من حتی برای اون طرف تا زنده بود ارزوی خوشبختی می کردم ولی حس خوبش کم کم متوجه حال خودم شد الان براش طلب امرزش می کنم.