2777
2789

قبلا هم کاربر مرد اینجا بود قبلا که میگم منظورم همین پارساله بعد الان خیلی زیاد شدن همشونم خاله زنک توهمه چیز نظر میدن

تو تاپیکای جنسیم که نگا کنین چقدر کاربر مرد آنلاین هس و نظرشونو میدن تو همه چیز😒

کاش یکم اینارو جمع کنن از اینجا

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

توجه نمیکنم

ولی موافقم یسریا واقعا هولن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اونایی که تو تاپیک های مورد دار آنلاینن خیلی خنده دارن😂😂

۱۴۰۲/۱۱/۰۹🌱❤️ ،همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                                که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی💜  
جامعه از زن و مرد تشکیل شده  اونا هم باشن چه اشکالی داره ؟

بله تشکیل شده 

ولی من اینجا تا حالا ندیدم یه مرد با احترام و شخصیت نظرشو بگه

هر وقتم دعوا میشه یه فحشایی میدن که....

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
موافقم اکثر خانوما اینجا رو یه محیط زنونه میدونن که خیلی از سوالاشونو مطرح میکنن 

یعنی طرف تاپیک ترشح و عفونت زده بازم نظر میدن خاکبرسرا😑

بله تشکیل شده  ولی من اینجا تا حالا ندیدم یه مرد با احترام و شخصیت نظرشو بگه هر وقتم دعوا میش ...

حذف کردن مرد ها هم میشه حذف صورت مسئله 

باز چند تا مرد ممکنه اینجا با روحیات و مشکلات ما زن ها آشنا بشن و در زندگی با همسرشون به درد بخوره 

من قبول دارم هول زیاد هست 

همه زمان بچگی که خاله بازی میکردیم توی فامیلاشون چندتا پسر بچه سرتق داشتن که هی میومد میگفتن مارو هم بازی بدین و بازی رو خراب میکردن اینا بزرگ شده همونان دقیقا نمیدونم چه هدفی دارن که میان وسط جمع زنا و حرفایی که سودی براشون نداره گوش میدن