2777
2789

و چرا فک میکنید بهترین بوده؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

همه ی کتابایی ک خوندمو دوست داشتم واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا عاشق همه کتابامم ولی فکر کنم هیچ چیز به اندازه زنان کوچک و قصر آبی به من درس نداد

خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
همه ی کتابایی ک خوندمو دوست داشتم واقعا

چنتاشو معرفی کن🙂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ترو خدا ی کتابم به من معرفی کنید بخونم.رمانه ایرانی نباشه لطفا

منم به همین نیت تاپیک زدم😁

مغازه جادویی:هم آموزنده بود ، هم داستان واقعی بود ، هم جملات انگیزشی داشت 

رویای نیمه شب :یه داستان عاشقانه و مذهبی 

بادام:در کل برام جالب بود ، اینکه از دید یه آدم خنثی به موقعیت ها نگاه کنی 

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂