2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتش نشه درد نمیگیرن دختر بزرگم ۴۰هفته تمام شد دنیا اومد😁بچم از اون زمان تا الان خستس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
درد زایمان و روند زایمان بیشتر ارثیه .

والا من دو تا زایمان داشتم هردو زودرس بودن اما حالا از اون ور بوم افتادم و با معاینه های تحریکی دکترم خبری از درد نیس خیلی دلم گرفته😕

مامان من میگفت من یکم کمر درد میگرفتم بعد میدیدم بچه دنیا اومده پنج تا طبیعی زایمان کرد درد نکشید

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
والا من دو تا زایمان داشتم هردو زودرس بودن اما حالا از اون ور بوم افتادم و با معاینه های تحریکی دکتر ...

چند هفته ای عزیزم ؟ 

نگران نباش به حرف دکتر گوش بده و خودسر کاری انجام نده. اتفاقی نمیفته به امید خدا

منم ۴۰هفته تمام درد نداشتم حتی رفتم از صب تا ظهر هم آمپول زدن بازم درد نداشتم سزارین کردم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی