2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظورم اینه ازاد یا دولتی یا غیر انتفاعی یا پیامنورمنم

دولتی میخونم سال اخرم من دکترا دارم بعد دوباره کنکور دادم 

امسالم کنکور میدم

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

تو میخونی

من کارشناسی روانشناسی خوندم خواستم امسال برا ارشد شرکت کنم دیدم خیلی جالب نیست میخوام کسب و کار ازاد راه بندازم الان دارم تحقیق میکنم ببینم چی خوبه .

وقتی گفتی دامپزشکی یلحظه جو گیر شدم که برم کنکور ثبت نام کنم کنکور بدم😂😂ولی دوباره به خودم برگشتم

من کارشناسی روانشناسی خوندم خواستم امسال برا ارشد شرکت کنم دیدم خیلی جالب نیست میخوام کسب و کار ازاد ...

خیلی عالی  موفق باشی

اتفاقا من اگه امسال پزشکی نیارم هدفم رو میزارم رو تخصص جراحی عمومی دامپزشکی 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

خیلی عالی  موفق باشی  اتفاقا من اگه امسال پزشکی نیارم هدفم رو میزارم رو تخصص جراحی عمومی ...

ممنون همچنین شما ،درس خوبه ولی متاسفانه ما جایی زندگی میکنیم که قرار نیست بعد از این همه زحمت نونشو بخوریم 

ممنون همچنین شما ،درس خوبه ولی متاسفانه ما جایی زندگی میکنیم که قرار نیست بعد از این همه زحمت نونشو ...

اره قبول دارم من رشته ریاضی بودم معدل بالا دکترای فیزیک اتمی گرفتم بیکار بودم بعد دوباره کنکور و ......

فقط اینجا پزشکی بازار کار داره 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

اره قبول دارم من رشته ریاضی بودم معدل بالا دکترای فیزیک اتمی گرفتم بیکار بودم بعد دوباره کنکور و ... ...

دیروز یه تاپیک خوندم دختره دیپلم بود نوشته بود ۲۵سالمه میخوام برم روسیه دندان پزشکی بخونم و ناراحتم از شوهرم میخوام دور شم همون موقع بود که به حال خودم تاسف خوردم که واقعا این همه خرج و تلاش برای یه لیسانس ما اینجا میکنیم اخرم بیکار میمونیم چقدر خوب میشد که ما هم میرفتیم