2777
2789

همسرم با دختر خالش بچگی می گفتن که در آینده  با هم ازدواج کنن ، ولی که بزرگ شدن ، هر کدوم آینده ای جدا برای خودشون ساختن ، و با هم ازدواج نکردن ، الان دختر خاله همسرم یکجوری روی من فوکوس،  مثلا با بی محلی میدونم چقدر به من توجه می کنه ، انگار من رقیب عشقی ش هستم ، با اینکه اون زودتر ازدواج کرده تا قبل از ازدواج منا نمی شناخت 

ولی تو مراسما می بینم یواشکی داره منا نگاه می کنه ، من که نگاه می کنم مثل بقیه بهش سلام بدم ، دیگه نگاه نمی کنه 

من چجوری رفتار کنم باهاش ،  اون برام مثل بقیه دخترخاله هاشه ، 

من به همسرم این قضیه بی محلی را بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چیزی نگو به همسرت .شاید به اجبار ازدواج کرده  . یا شاید به داشته هات یا کلا به تو به چهرت هیکلت یا پولت حسودیش میشه .  شایدم تو زیاد حساس شدی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

مریضی دختر برا چی باید به شوهرت همچین مسئله پیش پا افتاده ای رو بگی..اصلا چرا رفتار اون با تو برات مهمه..بیخیال بابا ..بچسب به زندگیت ...در سال بخوای تو دو تا چهار تا مجلس ببینیش دیگه ....خودتم تنت میخواره ها 

خانم پسر عمو منم همین جوره با من 

من ناف بر پسر عموم بودم ولی خب من خیلی سال پیشا ازدواج کردم پسر عموم یک سال ازدواج کرد والا بلا من اگه شوهرش میخواستم  باهاشون ازدواج می‌کردم نخواستم که زنش نشدم فاز زنش نمیفهمم من حتی یه جایی شوهرش ببینم راهم کج میکنم نگه دختر عمو عاشقم و توهم نزنه 

خانم پسر عمو منم همین جوره با من  من ناف بر پسر عموم بودم ولی خب من خیلی سال پیشا ازدواج کردم ...

من و پسر داییم هم همین جور بودیم 

ولی قسمت نشد ، من ازدواج کردم اون هنوز مجرده 

دعا می کنم خوشبخت بشه ، برای زنش هم مثل عروسی فامیل رفتار می کنم 

واقعا مهم نیست بره پولدار تر از من بگیره ، خوشگل تر ، زشت تر

من و پسر داییم هم همین جور بودیم  ولی قسمت نشد ، من ازدواج کردم اون هنوز مجرده  دعا می ک ...

اره خب واقعا مهم‌نیست حالا به هردلیلی نشد که ازدواج کنیم دشمن خانماشون که نیستیم 

میدونید بچه های زیادی تو بچگی به هم از این حرف ها میزنن و جدی هم نمیگن چون از سر بچگی و خاله بازیه 

اما احتمال میدم ایشون آدمیه که اهل رقابت باشه براش فرق نداره طرف مقابلش کیه فقط میخواد کم نیاره 

🌙🌸🌷

اره خب واقعا مهم‌نیست حالا به هردلیلی نشد که ازدواج کنیم دشمن خانماشون که نیستیم 

خب واقعا موندم چرا باید با رفتارت ضعفتو نشون بدی 

تو که زودتر ازدواج کردی ، بگو من نخواستم،  نه اینکه جوری رفتار کنی که من متوجه این بشم ، که چیزی بیستون بوده