بازار_نادری_اهواز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1083 عنوان لواشک جوش میاره ؟؟؟ 335 بازدید | 7 پست سلام خانما من وقتی لواشک میخورم جوش میزنم علتش چیه ؟ واسه شما هم این اتفاق افتاده ؟؟ ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده .. 1402/10/29 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30402 اتفاقا ما میگیم خون رو رقیق میکنه،شکم کار میکنه و اینا باعث میشه جوش ها هم کم بشه ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
بازار_نادری_اهواز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1083 اتفاقا ما میگیم خون رو رقیق میکنه،شکم کار میکنه و اینا باعث میشه جوش ها هم کم بشه عجیبه ..من با لواشک بسته بندی اینجوری نمیشم ..با فله ای ها که شیرینش انگار زیاده و غلظت داره .با اونا جوش میزنم ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..
بازار_نادری_اهواز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1083 اره واقعا منم لواشک که میخورم جوش میزنم چند وقته نخورد جدی ؟؟؟ من دنبال اینم بدونم لواشک باعثشه؟؟ بفهمم کسی هم هست که جوش بزنه که مطمعن بشم از لواشکه ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..
خوشخنده۱۲ عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2722 جدی ؟؟؟ من دنبال اینم بدونم لواشک باعثشه؟؟ بفهمم کسی هم هست که جوش بزنه که مطمعن بشم از لواشکه ارع دقیقا خودن چندبار امتحان کردم لواشک چون گرمه جوشش میزنه ✨
بازار_نادری_اهواز مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1083 ارع دقیقا خودن چندبار امتحان کردم لواشک چون گرمه جوشش میزنه عجب .چند روزه دنبال علتم..گشتم دیدم هیچ چیزه بدی یا تندی نخوردم کلی هم آب میخوردم ..دیدم سه روز پیش از وقتی لواشک خوردم جوش زدم ..بازم مرسی عزیزم ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..
خوشخنده۱۲ عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 2722 عجب .چند روزه دنبال علتم..گشتم دیدم هیچ چیزه بدی یا تندی نخوردم کلی هم آب میخوردم ..دیدم سه روز پیش ... ارع منم میخوردم جوش زدم پیشونیم پر شده چند وقته نمیخورم کم کم میرین ✨