2777
2789
عنوان

نمیدونم مادرم با ظلم هایی که درحقم کرده چطور با وجدانش کنارمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 29 پست
نامادریم نیست مادر خودمه..ازبچگی همین بوده...حسرت یه جو محبت دیدن ازطرفش مونده دلم...دلم میخواد ازین ...

واقعا چرا اینطوره ؟ یعنی محبت نداره اصلا؟ یا عاطفه یا مهر مادری؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه رفتنم کاملا ب نتیجه آزمونم ربط داره فقط ب همین راه میتونم برم

ان شاله موفق بشی عزیزم مامان منم وقتی شرایطم بد بود خیلی اذیت میکرد  وقتی اوضاع بهتر شد رفتارش طوری عوض شد انگار من عزیز دردونه اش بودم

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
واقعا چرا اینطوره ؟ یعنی محبت نداره اصلا؟ یا عاطفه یا مهر مادری؟؟؟؟

خیلییییی کم...

اگه ترازویی بخوام بگم بی مهریش ۹۰ درصده...

ن فقط بی مهری مادرم انگار بویی از درک نداره...ازهیچ موضوعی...

دست کم خیلییی کم خیلی حیلی.....پیشش بشینی حس بدبختی ب آدم دست میده 

ان شاله موفق بشی عزیزم مامان منم وقتی شرایطم بد بود خیلی اذیت میکرد  وقتی اوضاع بهتر شد رفتارش ...

الان من مرحله اول دکتری قبول شدم همه جا میگه دخترم دکتری....ازدرون خونمو توشیشه میکنه

خیلی خیلی سخته...دوربرت یک نفرو نداشته باشی ک پناهت بلشه ک هیچ مایه دردسرهم باشه

کاملا درکت میکنم  خواهر من هم چند سال پیش از همسرش جدا شد برگشت خونه پدرم با یه بچه سه ساله واقعا اذیت میشد خیلی حرفها توهین ها وسختیها کشید خیلی زیاد الان که یادش افتادم بغض کردم برای مظلومیت خواهرم ولی خدا را شکر بعد از سه سال یک ازدواج خوب وموفق دیگه داشت از خونه پدرم رفت الان بهترین زندگی را داره توهم تحمل کن وفقط امیدت خدا باشه انشا الله این روزها میگذرد گلم

الان من مرحله اول دکتری قبول شدم همه جا میگه دخترم دکتری....ازدرون خونمو توشیشه میکنه

تا ازون خونه نری درست نمیشه

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه