شاتوت۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4255 عنوان خط چشم پاریس اصل 1939 بازدید | 17 پست کسی میدونه مشخصات خط چشم پاریس اصل چیه؟من خیلی وقته ازش استفاده میکنم،یه مدت دیگه اصلش پیدا نمیشه فیکش همه جاهست،اونم پلاستیکی و ضد آب وبراقه ،موژه هارو به هم میچسبونه.ازکجا میتونم اصلش رو تهیه کنم؟ خدایا خودت حفظش کن🙏 1402/10/29 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40208 اصلش اصن نیست تو ایران الکی نگردهرکی هم بگه اصلشو دارم همون فیک رو میخواد گرون بفروشه { خانم هستم }
شاتوت۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4255 اصلش اصن نیست تو ایران الکی نگرد هرکی هم بگه اصلشو دارم همون فیک رو میخواد گرون بفروشه ازهیچ مارکی نمیتونم استفاده کنم،هرچی میخرم چه گرون چه ارزون آشغالن خدایا خودت حفظش کن🙏
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19335 اصلش نیست اصلا بیخیالش شو خط چشم یورن و بل هم عالیه من پاریس استفاده میکردم الان از اینا میزنم راضیم سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40208 ازهیچ مارکی نمیتونم استفاده کنم،هرچی میخرم چه گرون چه ارزون آشغالن ایرانی بگیر حداقل میدونی کجا ساخته شدناکثر لوازم ارایش خارجی که تو ایران داره به اسم اصل فروخته میشه و بارکد هم داره همشون تو انباری های کثیف و غیر قانونی پر میشن و فیکن { خانم هستم }
شاتوت۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4255 اصلش نیست اصلا بیخیالش شو خط چشم یورن و بل هم عالیه من پاریس استفاده میکردم الان از اینا میزنم راضی ... میخوام ضد آب و پلاستیکی نباشه.مشکی مات و نرم باشه خدایا خودت حفظش کن🙏
گل_نرگس_شکفته عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 252 اونی که میخوای مثل خط چشم منه که راضیممارک مای،مویی، چون ماژیکیش خوب نیست
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6128 اصلش نیست اصلا بیخیالش شو خط چشم یورن و بل هم عالیه من پاریس استفاده میکردم الان از اینا میزنم راضی ... سلام کرم پودر چه مارکی خوبه ک صورتو خشک نکنه جوش هم نزنی؟؟
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6128 اصلش نیست اصلا بیخیالش شو خط چشم یورن و بل هم عالیه من پاریس استفاده میکردم الان از اینا میزنم راضی ... پوستم خیلی خشکو حساسه دوسه بار بیشتر کرم پودر نزدم تا حالا ک اونم بعدش جوش میزنم چه مارکی خوبه برام؟
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19335 سلام کرم پودر چه مارکی خوبه ک صورتو خشک نکنه جوش هم نزنی؟؟ سلام عزیزم کرم پودر دیور عالیه قیمتش کمی بالاست کرم پودر میبلین و فوراور۵۲ عالیهلورال و شیگلم هم خیلی خوبن سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19335 پوستم خیلی خشکو حساسه دوسه بار بیشتر کرم پودر نزدم تا حالا ک اونم بعدش جوش میزنم چه مارکی خوبه برام ... عزیزم کرم پودر رو گفتم رو اون یکی پستتون.برای پوستت حتما ابرسان قوی مثل لورال بگیر برای روزانه هم میتونی بی بی کرم استفاده کنی برند فارماسی سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6128 سلام عزیزم کرم پودر دیور عالیه قیمتش کمی بالاست کرم پودر میبلین و فوراور۵۲ عالیهلورال و شیگلم هم خیل ... ممنون کدوم مخصوص پوست خشکه؟
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6128 عزیزم کرم پودر رو گفتم رو اون یکی پستتون.برای پوستت حتما ابرسان قوی مثل لورال بگیر برای روزانه هم می ... 😍😘
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19335 ممنون کدوم مخصوص پوست خشکه؟ همشون دو مدل دارن هم پوست خشک هم چرب لورال شیشه ای برای پوست خشک هست میبلین مدل فیت می پوست خشکهشیگلم اونی که درش سفیده پوست خشکه سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
ستارهشرق عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 6128 همشون دو مدل دارن هم پوست خشک هم چرب لورال شیشه ای برای پوست خشک هست میبلین مدل فیت می پوست خشکهشیگل ... اوکی مررررسی