kafsh_banafsh مدیر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 عنوان بنظر شما کار درستی کردم یا نه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 58 پست کات کردیم ۵ روزه بهش پیام دادم ک حالا ک کات کردیم نباید چیزی ازت داشته باشم تونستی بیا کادوهارو بهت بدم☹️ 1402/10/29 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 خودمم همین فکرو میکنم شایدم دوست داشته من اذیت شم ب نظرم از ناراحت شدن من خوشحال میشه ... عزیزم همه رو کامل خوندم الان ک میبینم حق با توعه ن اوناگ میتونی بهش یه فرصت بدهچیز مهمیم نیست
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 فک نکنم بدونی چیا گفتم انقد تو هم گفتم ن گلم کامل متوجه شدم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 عزیزم همه رو کامل خوندم الان ک میبینم حق با توعه ن اون اگ میتونی بهش یه فرصت بده چیز ... میدونم اصلا تغییر نمیکنهگاهی با خودم میگم شاید دوسم نداره،شاید داره بازیم میدهفقط میخوام زودتر بگذره تموم شهاما خیلی دلم تنگشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 میدونم اصلا تغییر نمیکنه گاهی با خودم میگم شاید دوسم نداره،شاید داره بازیم میده فقط میخوام زودتر ب ... بشین درست حسابی یبار دیگه منطقی باهاش صحبت کن ببین چی میشه
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 بشین درست حسابی یبار دیگه منطقی باهاش صحبت کن ببین چی میشه میترسم باز بی توجه شه نسبت بهم اونوقت دیگه نابود میشم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 میترسم باز بی توجه شه نسبت بهم اونوقت دیگه نابود میشم خدانکنه ایشالله درست میشه
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 خدانکنه ایشالله درست میشه ب نظرت خودم تماس بگیرم باهاش؟یا صبر کنم اون تماس بگیره؟ شاید دیگه نگرفت🤦♀️خیلی دلم تنگشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 ب نظرت خودم تماس بگیرم باهاش؟ یا صبر کنم اون تماس بگیره؟ شاید دیگه نگرفت🤦♀️ خیلی دلم تنگش ... خودت تماس بگیر نزار ازت دور شهما چند دقیقه پیش خیلی سرد و بد برا همیشه تموم کردیم دلم مرگ میخاد بغض شدیدی کردماین حالمو کافرم نداشته باشه الهی
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 خودت تماس بگیر نزار ازت دور شه ما چند دقیقه پیش خیلی سرد و بد برا همیشه تموم کردیم دلم مرگ م ... گفته بودی بیاد کادو هارو تحویل بگیرهاومد؟یا تلفنی تمومش کردی ؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 گفته بودی بیاد کادو هارو تحویل بگیره اومد؟ یا تلفنی تمومش کردی ؟ نه دیگه تلفنی زنگ زد بهمببین گذشته خیلی تلخی داشتهو میخواست با من درستش کنه امیدش شده بودمولی نا امیدش کردماز خودم متنفرمچشام پف کردن اونقد گریه کردم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 نه دیگه تلفنی زنگ زد بهم ببین گذشته خیلی تلخی داشته و میخواست با من درستش کنه امیدش شده بود ... الهی🥺برات آرامش از خدا میخوام 🤦♀️ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 الهی🥺 برات آرامش از خدا میخوام 🤦♀️ ممنون عزیزم
roshaaaaaaaaah عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 6242 ولا چی بگم شاید حق با توعه ولی دوسش دارم دلتنگشم امیدوارم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته❤️ سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
kafsh_banafsh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 3386 امیدوارم هر چی به صلاحته اتفاق بیفته❤️ ممنون گلم