2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خو تو حق داشتی و بایدم فراموشش میکردی  من خودم مقصر بودم  گیر الکی بهش میدادم😐

زحمت کشیدی😐👩‍🦯

ولی تو هم خودتو کوچیک نکن پیشش

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

هعی☹️

اشتی میکنید حالا فرصت بده اروم شید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم ۹ روزه کات کردم 

همین چند دقیقه پیش با شماره مامانش زنگ زد بهم 

هیچی نگفت 

چند بار گفتم الو الوووو،چیزی نگفت قطع کردم 

😪

دلم براش ونگ شده خیلی 

فک نمیکردم انقد قلبم تند تند بکوبه 

ب نظرم برا رفع دلتنگی بود زنگش 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
☹️💔 عاره کاری ب کارش ندارم تقریبا

این خوبه 

بعد کم کم یادت میره 

کلا این رابطه ها ارزشی ندارن

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

برام دعا کن قربونت برم  دوریش برام خیلی سخته

🧡🧡🥲زنگ بزن بهش بگو خوابت دیدم خوبی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خوش بحالت  چن وقت باهم بودین؟ چرا با شماره مامانش زنگ زده؟

۱ سال و ۸ ماه 

نمیدونم چرا

خب چرا با شماره خودش تماس نگرفته 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ولا چی بگم شاید حق با توعه ولی دوسش دارم دلتنگشم

منم خیلییی دوسش دارم

دلم براش تنگ شده خیلی

اما عقلم میگه ولش کن🥺

خیلی اذیتم 

قلبم حالیش نیست اصلا

کارت اشتباه بوده 

ممکنه برداشت کنه تو دلت تنگ شده یا دنبال بهانه‌ برای دیدار هستی ک شاید دوباره رابطه شکل بگیره 

چون میتونستی هدیه هاشو ببخشی ب کسی یا بندازی دور اصلا 

اونکه هدیه های دخترونه بدردش نمیخوره