2777
2789
عنوان

خداوند یک پاسخ است....❤️💫

66 بازدید | 2 پست

آگاه باش که خداوند همیشه همان گونه که تو به سمت او می روی به سمت تو می آید. نمیتواند غیر از این باشد. خداوند انعکاس توست. تو بلیط رفت هستی و او بلیط برگشت. اگر رقصان نزد او بروی، او نیز رقصان نزد تو می آید. نگاه کن و ببین که در زندگی ات چگونه هستی؟ شاکر؟ خوشحال؟ رقصان؟ یا همواره نگران و در حال نق زدن و شاکی و طلبکار از زمین و زمان؟ تو هرگونه که باشی خدا نیز همانگونه برایت تجلی پیدا میکند. مثلا اگر همچون یک قربانی و با اکراه کار کنی، اگر به اداره و محل کارت بروی و بگویی فقط از سر وظیفه و ناچاری این کار را میکنم، من همسر و فرزند دارم و زندگی خرج دارد و باید این کار را بکنم و منتظرم که زودتر بازنشسته شوم تا راحت شوم، خدا نیز به همین شکل سمت تو می.آید، آنگاه کوبیدن بر در تو نیز برای او یک اکراه و وظیفه میشود. او نیز به صورت یک قربانی کـه بـه صلیب کشیده شده است می آید. او همانگونه به سمت تو می آید که تو به سویش رفته بودی.

این را به یاد داشته باش؛ خداوند یک پاسخ است، یک انعکاس است، آن طنین وجود خودت است.

پس مراقب باش....

اوشو

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.