2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانم رو درمان کردم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 2743 بازدید | 55 پست

من الان استرس خیلی شدیدی دارم و نمیتونم کنارش بزارم ینی چطور بگم مجبورم تا حدود ۸ ماه دیگه این استرس شدید و تحمل کنم و خیلی خیلی شدیده  بنظرتون میتونم با وجود استرس بهتر بشم

و یه چیز دیگه تو غذا خوردنتون تغییری ایجاد کردید  سبک غذا خوردنتون و هم توضیح بدید

😔              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی تو این مدتی که یوگا و پیاده روی انجام میدادی هیچ دارویی مصرف نمیکردی؟ خود به خود پریود میشدی؟

یوگا، پیاده روی، حذف کامل قند و شکر ( ولی شیرینیجات هر از گاهی نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم میخوردم) ولی خب بهتره که خورده نشه. و همینطور مدیریت استرس. که همین پیاده روی مدیتیشن و یوگا خیلیییی تاثیر داره. کار هنری هم انجام دادن خیلییی تاثیر داره. 

قرص های هورمونی اون چندسال مصرف کردین عوارض نداشت؟ 

چرا داشت خیلی هم عوارض داشت. بعد قطع کردن موهای زائدم چندین برابر میشد. و این که در طول مصرف حالت تهوع و سرگیجه، بهم ریختن اعصاب که با همه دعوا میکردم سر هیچی و خونریزی و قطع نشدن پریود از عوارضی بود که داشتم. 

خوشبحالتون من که از اول بدون قرص اصلا پریود نمیشدم

شما هم لازمه نسبت به درمان خودتون اقدام کنید عزیزم. اگه خواستید من شماره دکتر خودمو میدم بهتون باهاش ویزیتی داشته باشید 

شما چندساله مصرف میکنین؟ 

۳ سال 

بعد اولین پریود تو ۱۶ سالگی دیگه کلا هیچ پریود طبیعیی رو تجربه نکردم ۱ سال پریود نشدم ۱۷ سالگی پیشو گرفتم الانم ۲۰ سالمه هیچ تغییری نکرده اوضاع ورزش هم تا جایی که فهمیدم اونقدرا اثری روم نمیزاره قرصامو هم که قطع میکنم فقط به لکه بینی میفتم پریود نمیشم 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
من الان استرس خیلی شدیدی دارم و نمیتونم کنارش بزارم ینی چطور بگم مجبورم تا حدود ۸ ماه دیگه این استرس ...

میتونید با مدیتیشن و تمرین ذهن اگاهی و تولحظه حال بودن + انجام کارهای تفریحی و هنری که حالتون رو خوب میکنه این استرس رو به جای حذف مدیریت کنید . و اینکه بله من وزن هم کم کردم در این مدت. میزان غذایی که میخوردم رو رسوندم به 10 قاشق و در کنار غذایی که میخوردم یه قاشق پر سالاد یا سبزی میخوردم. خوردن جوانه گندم یا عدس هم خیلییی میتونه کمک کنه. اهان و اینکه دکتر من میگفت داشتن یبوست هم میتونه مهم ترین دلیل بهم ریختن هورمون ها وپلی کیستیک باشه با درمان یبوست میتونید نسبت به بهبود پریوداتون هم اقدام کنید

۳ سال  بعد اولین پریود تو ۱۶ سالگی دیگه کلا هیچ پریود طبیعیی رو تجربه نکردم ۱ سال پریود نشدم ۱ ...

عوارض داره خیلی کهه، نمیشه گیاهی مثلا درمان کنین؟ من تنبلی دارم یکم ، همسن توعم ، از اینکه بچه دار نشم بعدا ذهنمو آزارررر میده بعدا

S❤️A