2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانم رو درمان کردم :)

2728 بازدید | 55 پست

تجربه تنبلی تخمدان من :

سلام دوستان من ۲۵ سالمه و متاهلم. از همون اول که پریود شدم هر دو ماه یه بار پریود میشدم و هر دفعه با درد های غیر قابل تحمل و موهای زائد زیادی داشتم انقدر که واقعا روانا به هم ریخته بودم. تو ۱۶ سالگی اولین بار رفتم دکتر بهم چند تا داروی هورمونی داد از جمله ld و متفورمین و .... خوردم چند ماه پریودم مرتب شد ولی بعدش دوباره بهم ریختم. دومین باز ۱۹ سالگی رفتم دکتر زنان که پنج ماه یه بار پریود میشدم به زور. بازهم بهم داروهای هورمونی داد ولی این سری اون داروها باعث شدن خونریزی کنم و پریودم اصلا قطع نشه. اونم قطع کردم کلا و رفتم سراغ طب سنتی. طب سنتی بهم چند تا روش داد از جمله ماساژ روغن با سیاهدانه و بادکش و خوردن زیتون و نخوردن تنقلات و ..... 

من اینارو شروع کردم ولی تاثیر چندانی نداشت. خلاصه دیگه بی خیالش شدم و درگیر زندگیم شدم.

چون کارهای زیادی در طول روز داشتم مجبور بودم سحرخیز باشم چون هم دانشجو بودم و هم پارت تایم کار میکردم اگه اینکارو نمیکردم کارهام میموند. واسه همین سعی میکردم ۶ صبح بیدار شم و ۱۱ شب خواب باشم.( این دوره مصادف بود با زمان کرونا که دانشگاه ها مجازی بود).

در اون زمان با یوگا آشنا شدم. چون مشغله روزانم زیاد بود و ذهنم خیلی خسته میشد یواش یواش شروع کردم به یوگا. هرموقع از کار کردن خسته میشدم ۱۰ دقیقه یوگا میکردم که هم جسمم هم ذهنم آروم و رفرش میشد دوباره میرفتم سر کارام. این بین متوجه شدم پریود های من تایمش کمتر شده. مثلا اینطوری بود که دوماه یه بار میشدم. از پنج ماه رسیده بود به دوماه. 

به همین منوال ادامه دادم تا دانشگاه باز شد و رفتم تهران اونجا هم پریودم به این صورت بود و هردوماه یه بار پریود میشدم. خلاصه من تهران بعد درسم چند ماهی زندگی کردم و سرکار رفتم. چون تو خوابگاه میموندم امکان یوگا نداشتم واسه همین هر روز مسیری از سرکار تا خوابگاه رو پیاده میرفتم تقریبا نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه. ساعت خوابمم ۱۱ شب بود و ۷ صبح . خلاصه به مرور گذشت و من متوجه شدم تایم پریودم رسیده به یک ماه یه بار. بعدش دیگه من برگشتم خونمون و سعی کردم همین روند رو پیش برم. چون پیاده روی نمیتونستم کنم یوگارو دوباره از پیش گرفتم و در این بین با خودشناسی آشنا شدم. آرامشی که خودشناسی بهم میداد قابل وصف نبود . بعدش من ازدواج کردم ۹ ماه پیش و همسرمم چون این قضیه رو میدونست خیلی همراهم بود و کمکم میکرد بهم انگیزه میداد. من رفته رفته تایم پریودم رسید به ۴۰ روز یه بار. بعد این با یه دکتری آشنا شدم تو اینستا که درمورد روش های درمان تنبلی تخمدان با اصلاح سبک آموزش میداد. من پکیجشو خریدم و پشتیبانیشو و اصلاح سبک رو شروع کردم. داشتم باز بهتر میشدم که متاسفانه رفتم سر کار و انقدر سر کار استرس داشتم و غذاهای اونجا ناسالم بود که دوباره بهم ریختم و هم موهای زائدم که در اثر لیزر کم شده بود زیاد شد و هم جوش زدم هم پریودام خیلی دردناک بود و هم باز پریودام شد یه ماه یه بار.

خلاصه بعد چند ماه از سرکار انصراف دادم و دوباره چسبیدم به خودم و آرامشم و شروع کردم به خودشناسی و یاد گرفتن و تمرین روش های مدیریت استرس. هر روز حداقل ۶۰۰۰ قدم پیاده روی دارم. شب قبل ۱۱ میخوابم و صبح قبل ۸ بیدارم و سعی میکنم تغذیه ی سالمی داشته باشم و در طول روز آب زیاد بنوشم. الان که دارم این متن رو براتون مینویسم این سری با ۵ روز تاخیر پریود شدم که نه موهای زائدم زیاد شد و نه جوشی دراوردم و نه درد خیلی شدیدی داشتم. 

قبلا در این مورد تاپیک زده بودم که دارم درمان میشم ولی یکی از کاربرا گفته بود بذار چند ماه مرتب پریود شی بعد بگو درمان میشم. واسه همین الان که بیشتر از یه ساله داره از اون روز میگذره خواستم دوباره تاپیک بزنم و سعی کنم با آگاهی دادن به اونایی که مثل منن کمک کنم تا هرچند یک درصد بهبود پیدا کنن. 

اینم پیام دکترم که چند روز پیش رفتم سونو دادم و سونومو بررسی کردن و گفتن تخمدان هات کاملا سالمه و همه چی اوکیه. ولی باز من دارم همواره سعی میکنم طول پریودیمو برسونم به ۲۸ روز که اون موقع هم یه تاپیک جدا میزنم و بهتون اطلاع بدم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تومار نوشتیا چه قرص هایی برات‌نوشت

درسته طوماره ولی طومار به درد بخوریه. اگه متنو بخونید متوجه میشید من با قرص های هورمونی درمان نشدم. روش درمانی من کاملا متفاوت بود.

خوشبحالتون من که از اول بدون قرص اصلا پریود نمیشدم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
منم همین مشکلو داشتم درمان شدم اما الان بازم دیر به دیر پری میشم

شاید استرستون زیاده یا تحرک روزانتون کمه. من که از پیاده روی و یوگا خیلی نتیجه دیدم مصل معجزه عمل میکنه

من پریودام منظمه سونو هم سالمم ولی باقی علائم پلیکیستیک رو دارم 🥲

خب پس باید درمان کنید عزیزم. من چون بارزترین علائمم پریود های نامنظم بود واسه همین هرچی پریودم منظم تر میشه به این نتیجه میرسم بهتر میشم. علائم هرکسی متفاوته