2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه جاها زندگی نکردم بدونم چجورین

و اینکه از بقیه هم پرسیدم و پرس و جو کردم

فقط به مکان زندگی خودم توجه نکردم ک بگم فقط ما خوبیم

به هر حال دوست از طوایف یا داماد یا عروس از طوایف دیگه داشتیم ، تا جایی ک میدونم لر های خرم آباد اکثرا با لک ها و بقیه هم استانیا جور نیست ( همه نه ، اکثرا )

دلیلشم برید از بقیه بپرسید ، حوصله جواب دادن ندارم فقط گفتم بگم بهت ک الکی فک نکنی فاز نژاد پرستی و طایفه و استان و شهر پرستی اینا گرفتم نه اصلا

لک ها خیلی ویژگی های خوب دارن ولی ویژگی های بدشون باعث میشه ک لرا از یه سری چیزا خوششون نیاد و برعکس .

تاپیک قفل بود اینجا جوابتو دادم ک الکی قضاوت نکنی و فک نکنی آره فک کردم چون من لرم فقط ما خوبیم 

باید بهت بگم ک کاملا اشتباه فک کردی

من خودم یکی از عزیز ترین و نزدیک ترین افراد زندگیم لک و اکثر سلبریتی های مورد علاقم کورد و ... ( کورد رو گفتم ک بدونی و فک نکنی جز خودمون کسی قبول ندارم و میگم فقط ما خوبیم )

میخوام بگم ک من میدونم و زندگی کردم باهاشون ک میگم چجورین 

تا از چیزی اطلاع ندارید نظر ندید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥