بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم عصای دستمه....نباشه کارای خونه تکونی و تمیز کاریم لنگ می مونه....برای بعضیا هم کاربرد نداره ولی من درای کابینتا،،دیوارا و درای اتاقا و....همه جا رو باهاش تمیز می کنم.
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
من استفاده چندانی ازش نمیکنم فقط دو سه بار پرده هامو باهاش بخار زدم چند بارم لباس های حریر و اینا
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
من هیچ ذهنیتی ندارم ازش نمیدونم چطوری باهاش درا تمیز میکنن مثل اینه مثلا کهنه خیس میکشه به درا ؟؟؟
یه دستمال داره می بندی سر دسته اش،،دسته اش هم مثل دسته و کفی جارو برقیه بعد دکمه ی بخارش رو فشار میدی همه دستماله رو می کشه روی دره هم بخار داغ میده بهش که چربیاش بره.
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....