2777
2789
عنوان

بنظرتون پدرشوهرم میمیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 92 پست
😂🤕یعنی الان دغدغه تومریضیش واینکه میخوادبمبره نیس نگرانه فرشاتی جالبه

حالاکه چون دغدغت فرشاته‌ راستشومیگم پدربزرگ شوهرخواهرمم همینجوری شدفوت کرد واینکه فرشاتودرهرصورت بده بشورن چون نزدیکه عیدم هست 2 ماه دیگه عیده بعدشلوغ میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمر دست خداست 

حالا چ پدرشوهرتون بمیره یا نمیره شما باید فرش هاتونو بدید بشورن دو روز دیگه هم عیده باید خونه تمیز و مرتب باشه 

یعنی شما اگه پدرشوهرتون نمرد یعنی میخواید با همین فرش های کثیف زندگی کنید !؟؟ حالتون بد نمیشه ؟؟ 😐😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

ایشالا خودت بمیری که دندون تیز نکنی واسه ارث بقیه لاشخور به این فکن اگه همون نمیومد بگیرت ...

یا خداااااا🤕

شما فامیل شوهرشی؟

چیزی نگفته بنده خدا .به نظر من مرگ جزیی از زندگیه .ایشونم سنش بالاست مریضم هست.استارترم که گفته ارثشونم که داده

ولی خیلی بد دهنیدا😅

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ایشالا خودت بمیری که دندون تیز نکنی واسه ارث بقیه لاشخور به این فکن اگه همون نمیومد بگیرت ...

شما جسور نیستی

شما به شدت بی ادبی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

وا الان باید هی تاپیک میزد تا برسه به فرشهاش 

خب راست میگه 

مگه مرده فقط گریه کن میخواد یکیم باید باشه که آبرو داری کنه براش 🤧

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اه اه یه سریا فقط زایدن 

یه ذره ادب و شعور یاد ندادن به بچه هاشون 

بنده خداها ادمای اطرافت چقدر زجر میکشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وا الان باید هی تاپیک میزد تا برسه به فرشهاش  خب راست میگه  مگه مرده فقط گریه کن میخواد ...

الکی مثلا اگه خودشون شرایط مشابه داشتن به این چیزا فکر نمیکنن😂

مدیونی اگه فکر کنی ذهن خودشون سمت اینا نمیره😁

وا الان باید هی تاپیک میزد تا برسه به فرشهاش  خب راست میگه  مگه مرده فقط گریه کن میخواد ...

اخه میخواستم بیام دلداریش بدم بگم خب بهترمیهش فلان تااون پیامشودیدم گفتم حقیقتوبهش بگم بره فرشاشوبده بشورن براعیدم لازم میشه درهرصورت😂

الکی مثلا اگه خودشون شرایط مشابه داشتن به این چیزا فکر نمیکنن😂 مدیونی اگه فکر کنی ذهن خودشون سمت ا ...

دیگه قدیمیا میگن کافر همه را به کیش خود پندارد دقیقا همینان😂😂انگار حالا پدرشوهرای خودشون بمیره اینا میرن یه قبرم کنار پدرشوهره واسه خودشون میکنن

محبت موج میزنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیگه قدیمیا میگن کافر همه را به کیش خود پندارد دقیقا همینان😂😂انگار حالا پدرشوهرای خودشون بمیره این ...

🤭🤭🤭

خاله ی من تو کما بود .به شدت بهش وابسته بود خییییلی دوسش داشتم خییلی.

ولی اون روزا فکر میکردم اگه چیزی بشه مثلا ابروها و سبیلام چه وضعیتی پیدا میکنه.

اون موقع پیش دانشگاهی بودم ۱۵سال پیش.

الان هرکی اینو ببینه فکر میکنه برای من مهم نبوده مرگ خالم .در صورتی که بیشتر از همه گریه کردم براش چون مونسم بود